Izvor: RT Kragujevac/Regioni arhiva vesti 27.02.2018

Arsenijević u Hronici o reizboru

RT Kragujevac 27.02.2018
Savet Univerziteta u Kragujevcu tajnim glasanjem izabrao je dr Nebojšu Arsenijevića, redovnog profesora fakulteta Medicinskih nauka Univerziteta u Kragujevcu za rektora Univerziteta za mandatni period u naredne tri godine. Od ukupno 19 članova Saveta… »

Svi putni pravci prohodni

RT Kragujevac 27.02.2018
Na celoj teritoriji Srbije, samim tim i području Kragujevca i Šumadijskog okruga na snazi je četvrti najviši stepen pripravnosti, što znači da su 24 sata angažovani svi kapaciteti zimske službe. Svi putni pravci su prohodni, saobraćaj se odvija… »

Saradnja Kragujevca i ruske IT kompanije

RT Kragujevac 27.02.2018
Gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić i Andrej Strelkov, direktor platformskih rešenja „Jandeksa“, najveće ruske tehnološke i IT kompanije, potpisali su danas memorandum o saradnji. Ova kompanija bavi se izradom softverskih rešenja i… »

Zbog snega skraćene pojedine linije gradskog prevoza

RT Kragujevac 27.02.2018
Zbog obimnih snežnih padavina i klizavog kolovoza javni gradski i prigradski prevoz putnika u Kragujevcu odvija se otežano. Autobusi saobraćaju skraćno na nekoliko linija, rečeno je iz Gradske agencije za saobraćaj. U gradskom prevozu svi putni… »

„Energetika“ greje neprekidno

RT Kragujevac 27.02.2018
Zbog hladnog talasa koji je zahvatio i Kragujevac, „Energetika“ neprekidno snadbeva potrošače toplotnom energijom tokom 24 časa. S obzirom na to da su najavljene niske temperature i za naredne dane, u gradskoj toplani očekuju da će tokom čitave… »

MZ Šumarice uskoro na novoj lokaciji

RT Kragujevac 27.02.2018
Predstvnici lokalne samouprave, odenjenja za opšte poslove u naselju Šumarice utvrđivali su okolnosti u vezi sa objektom koji je oštećen u požaru, odnosno tražili su moguće rešenje kako bi mesna zajednica što pre nastavila da radi. Materijalna… »

Pet medalja za kragujevačke boksere u Jagodini

RT Kragujevac 27.02.2018
Bokserski klub „Radnički“, sa pet osvojenih medalja, bio je najuspešniji klub na pojedinačnom prvenstvu države održanom u Jagodini. Najbolji rezultat ostvarila su braća Jovanović, Aleksandar i Slobodan, koji su osvojili zlatne medalje u svojim… »