Izvor: Studio B arhiva vesti 27.02.2018

Vlada u Skoplju:Četiri imena predlog Nimica,a ne Makedonije

Studio B 27.02.2018
Makedonska vlada saopštila je večeras da je posrednik UN Metju Nimic predložio četiri opcije za ime te države i da to nije predložila Makedonija. Vlada u Skoplju je saopštila da premijer Zoran Zaev nije rekao da je Makedonija iznela četiri… »

Vesić: Očekuje se prestanak padavina

Studio B 27.02.2018
Prestanak padavina očekuje se oko podneva, rekao gradski menadžer Goran Vesić. Gradski prevoz funkcioniše bez zastoja, a problema ima samo sa linijama 403 i 404 koje su skraćene ali se i ti problemi otklanjaju, dodao je Vesić. Lasta u prigradskom… »

Antić: Elektroenergetska situacija stabilna

Studio B 27.02.2018
Energetska situacija u celoj Srbiji je stabilna i sve toplane u zemlji rade po 24 sata, izjavio je danas ministar rudarstva i energtike Aleksandar Antić. EPS proizvodi dovoljne količine električne energije i nema problema u prenosno-distributivnoj… »

Danas oblačno sa snegom i veoma hladno, ledeni dan

Studio B 27.02.2018
U Srbiji će danas biti oblačno sa snegom i veoma hladno, a tokom dana manje povećanje visine snežnog pokrivača.Vetar će biti slab i umeren, istočni i jugoistočni, u juznom Banatu, donjem Podunavlju i planinama istočne Srbije, jak, uz stvaranje… »

Vetar, sneg, led u regionu

Studio B 27.02.2018
Arktička zima sa temperaturama u minusu i jakim olujnim vetrovima, okovala je zemlje regiona, saobraćaj je otežan na svim putnim pravcima, ponegde u prekidu, a snega i minusa ima i na hrvatskom i crnogorskom primorju. Aerodrom u Podgorici je ponovo… »

AMS: Bez preke potrebe ne kretati na put

Studio B 27.02.2018
Auto-moto savez Srbije saopštio je večeras da vozačima savetuje da, bez preke potrebe, ne kreću na put, posto ih očekuju zimski uslovi vožnje. „Ukoliko ipak moraju, naš savet je da to učine isključivo sa dobrim zimskim gumama i kompletnom… »

Druga kula Ušće – simbol promena u Beogradu

Studio B 27.02.2018
Na polaganju kamena temeljca, gradonačelnik Beograda istakao da će druga kula Ušće biti simbol promena i svedok svega onoga što je urađeno u prethodnom periodu i onoga što predstoji. Gradonačelnik Siniša Mali i članica Odbora direktora „MPC… »

Počinje druga faza projekta „Bebo, dobrodošla…“

Studio B 27.02.2018
Predsednica Vlade Ana Brnabić prisustvovaće po podne početku rada druge faze projekta „Bebo, dobro došla na svet“, u Ginekološko – akušerskoj klinici „Narodni front“ u Beogradu. Druga faza projekta „Bebo, dobro došla na svet“… »

Jutarnji:Završena istraga o samoubistvu Praljka

Studio B 27.02.2018
Istraga Haškog suda o samoubistvu Slobodana Praljka je završena i nije ukazala ni na kakav propust službe bezbednosti i protokola Haškog suda, izjavio je Praljkov advokat Nika Pinter. Kako navodi Jutarnji list to znači da niko neće odgovarati za… »

Još danas glasanje u okviru projekta „Da se radi i gradi po tvom”

Studio B 27.02.2018
Beograđani imaju još jedan dan da glasaju za projekte koje će opštine i grad da sprovedu u narednom periodu u okviru projekta „Da se radi i gradi po tvom”, rekao je danas glavni urbanista Milutin Folić i podsetio da su građani prethodne dve… »