Izvor: Telegraf/Balkan arhiva vesti 27.02.2018

Okončana drama kod Jagodine: Izvučen vozač iz kamiona koji je probio ogradu mosta i ostao da visi iznad Morave (foto)…

Telegraf 27.02.2018
Promrzli vozač je iz preventivnih razloga prevezen u bolnicu u Ćupriji. Na auto-putu Beograd - Niš kod Jagodine odvijala se prava drama kod sela Mijatovac kada je kamion paraćinskih registracija srušio ogradu mosta, a vozač je upravo spasen nakon… »

Hrvati kažu da imaju osećaj da je kod njih minus 43 stepena, Slovenci se probijaju kroz 450 cm snega: Jadran zaleđen, Balkan…

Telegraf 27.02.2018
Olujni vetar brzine skoro 100 kilometara na čas, temperaturu od -22 stepena na Zavižanu pretvara u polarnih -43. Sneg, jaki olujni vetrovi i temperature u minusu okovali su zemlje regiona, zbog čega je saobraćaj otežan na svim putnim pravcima, a… »

Bačena bomba ispred lokala u Podgorici: Ovo mesto povezuju sa šefom crnogorskog Interpola, da li je u pitanju upozorenje?

Telegraf 27.02.2018
Podgoričanin je preturajući po kontejnerima tokom proteklog vikenda, pronašao 11 bombi o čemu je odmah obavestio nadležne. Eksplozivna naprava aktivirana je jutros oko četiri sati ispred lokala "Čokolada" u Ulici Stanka Dragojevića u Podgorici… »

Vučić: Obećavam da ćemo sačuvati mir i stabilnost. Merkel: Ohrabrujemo Srbiju da nastavi tim putem! (foto) (video)

Telegraf 27.02.2018
- Pregovori o priključenju mogu da budu uspešni ako se reforme dalje razvijaju u domenu pravne države i u svetlu pitanja odnosa sa Kosovom - rekla je kancelarka Merkel. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić došao je u radnu posetu Berlinu na sastanak… »

Ana Brnabić se sastala sa predsednikom Evropske komisije: Rešavanje bilateralnih pitanja kroz dijalog

Telegraf 27.02.2018
Ona je istakla da je usvajanje Strategije o proširenju ohrabrujuća poruka za čitav region Zapadnog Balkana. Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić razgovarala je danas sa predsednikom Evropske komisije Žan Klod Junkerom o usvajanju Strategije… »

Srbi tražili da se ukloni zastava Kosova, Makedonci sklonili sve: Održana Konferencija parlamentarnih komisija u Skoplju…

Telegraf 27.02.2018
U Sobranju Makedonije održana Konferencija bez obeležja zemalja učesnica. U Sobranju Makedonije danas je održana Konferencija parlamentarnih komisija za evropska pitanja država obuhvaćenih procesom stabilizacije i asocijacije JIE-KOSAP, ali bez… »

Grčki ministar ekonomije podneo ostavku zbog skandala svoje supruge: Dve godine je od vlade dobijala 23.000 evra za…

Telegraf 27.02.2018
Njenu ostavku tražili su predstavnici opozicionih stranaka tvrdeći da je nepristojno da joj se daje ta naknada kada se Grčka suočava sa ekonomskom krizom. Grčki ministar za ekonomiju i razvoj Dimitri Papadimitri podneo je danas ostavku, nakon što je… »

Nastavlja se zlostavljanje žena u Siriji: Muškarci koji u ime UN-a isporučuju hranu traže od njih seksualne usluge

Telegraf 27.02.2018
Iz agencija UN i humanitarnih organizacija kažu da imaju "nula tolerancije" prema iskorišćavanju žena i da nisu svesni nikakvih slučajeva zlostavljanja partnerskih organizacija u regionu. Žene u Siriji seksualno iskorišćavanju muškarci koji… »

Fotka iz centra Beograda od koje ćete se zalediti! Briga ga za zimu, briga ga za sneg, on na -10 šeta u sandalama i bermudama…

Telegraf 27.02.2018
Italijan (75) je uslikan u Ulici kralja Milana. Dok smo svi cvokotali proteklih dana i gledali da se što pre sklonimo negde na toplo, ovaj sugrađanin imao je drugi problem. Dok smo se mi grejali, njemu je trebalo hlađenje. Toliko mu je bilo vrućina da… »