Izvor: Telegraf/Regioni arhiva vesti 27.02.2018

Ako u Jagodini kažete dve magične reči, za 100 dinara dobijete sve ovo. A ako ne kažete, dobijete samo jednu rakiju

Telegraf 27.02.2018
Ovo je omiljen "komplet" pića kod mnogih Jagodinaca i samo se može dobiti u ovom lokalu. Domaća kafa sa rahatlukom, rakija i mineralna voda, sve za 100 dinara, može se dobiti u Jagodini, u ugostiteljskom lokalu "New Beer House" u centru grada. Reč je… »

Otkrivamo: Da li policija može da vam piše prijavu ako vozite žutom trakom koja je prekrivena snegom?!

Telegraf 27.02.2018
Vozači koji nisu znali da su napravili saobraćajni prekršaj jer je kolovoz prekriven snegom mogu da pravdu potraže na sudu. Za razliku od vožnje u žutoj ili zaustavnoj traci, parking servis ne može da vas kazni ukoliko je mesto na kojem ste… »

Dobra vest: Povećan iznos PDV-a koji se vraća za kupovinu hrane i opreme za bebe

Telegraf 27.02.2018
Kako sada stvari stoje, poslednji rok za prijavu za povraćaj PDV-a biće u junu. Roditelji koji prikupljaju račune od kupljene bebi opreme i hrane, ove godine će na konto refundacije PDV-a moći da dobiju oko 2.000 dinara više nego u prošlom roku. I… »

Bio sam pijan, ne sećam se da sam silovao sina: Saslušan otac monstrum iz Jagodine, određen mu pritvor

Telegraf 27.02.2018
Nakon hapšenja Dragan je poricao tvrdnje svog sina o silovanju i pretnjama da će ga "iseći sekirom" ako nekom kaže šta se među njima dogodilo. Dragan P. (65) iz sela Ribare kod Jagodine, koji je uhapšen zbog sumnje da je silovao sina, na… »

Jovica (52) je nestao pre dva dana, poslednji put je viđen na izlazu iz sela: Sve komšije ga traže, sneg ne sme da im ubije…

Telegraf 27.02.2018
Komšije su nestalog muškarca tražile juče, a potragu nastavljaju i danas. Meštani Donje Rečice tragaju za komšijom Jovicom Simonovićem (52) koji je nestao 25. februara. Jovica je poslednji put viđen na izlazu iz Belogoša ka Donjoj Rečici… »