Vojvodina arhiva vesti 27.02.2018

Dobro se pripremite za četvrtak: Čeka nas najgori udar ledenog talasa

Srbija danas 27.02.2018
Veliki minusi, sneg, kiša i led će biti prisutni tokom cele nedelje. Meteorolozi upozoravaju na ledene dane u nastavku nedelje, pa će tako temperature ići i do minus 20, dok će tokom dana dostizati najviše minus tri stepena Celzijusa. Ledeni dani… »

Autobusi GSP-a ne idu ka Grabovu, saobraćaj usporen i otežan

Radio 021 27.02.2018
Autobusi Gradskog saobraćajnog preduzeća "Novi Sad", zbog snega ne saobraćaju ka Grabovu. Kako poručuju u GSP-u za 021.rs, jutros je situacija bila lošija nego što je to bio slučaj tokom jučerašnjeg dana. U međuvremenu se situacija… »

Pokušali da kradu robu u megamarketu

NoviSad.com 27.02.2018
Novi Sad – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su G. F. (27) i S. D. (26) zbog krađa. Oni su uhvaćeni u jednom novosadskom megamarketu sa predmetima koje su, kako se sumnja, nameravali da ukradu. Određeno im je… »

Konačno počela isplata subvencija za boravak u privatnim vrtićima

Radio 021 27.02.2018
Nakon apela portala Bebac, Gradska uprava za socijalnu i dečiju zaštitu saopštila je da će konačno početi isplata subvencija roditeljima za boravak u privatnim vrtićima. Ekipa portala Bebac danas je zatražila da se hitno reši problem roditelja… »

Isključenja struje za sredu, 28. februar

Radio 021 27.02.2018
Delovi Novog Sada, Čeneja i Beočina u sredu, 28. februara neće imati struje. NOVI SAD Somborska ulica iza perionice (bivši br. 135-153), povremeno između 8:30 i 10:30 časova Povremeno u pojedinim ulicama na Klisi, od 8 do 14 časova ČENEJ Deo… »

Do ponedeljka zatvorena bečejska jodna banja

Dnevnik 27.02.2018
BEČEJ: Služba fizikalne medicine i rehabilitacije pri Domu zdravlja Bečej od danas ne radi. Na vratima stoletne zgrade, popularne bečejske Jodne banje, piše da je do neplanirane pauze došlo zbog ekstremno niske temperature i loših vremenskih… »

ZIMSKA SLUŽBA: Prioritet putevi ka školama, vrtićima i domovima zdravlja

Moj Novi Sad 27.02.2018
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević obišao je jutros radnike komunalnih preduzeća koji su angažovani u okviru Zimske službe. On se sa članovima Gradskog štaba za vanredne situacije uputio u obilazak grada kako bi se uverio kakvo je stanje na… »

Oprez ako danas krećete na put: Zbog snega usporen i otežan saobraćaj u celoj Srbiji

Srbija danas 27.02.2018
Problemi za vozače. Zbog snežnih padavina i jakog vetra vozače očekuje usporen i otežan saobraćaj na gotovo celoj putnoj mreži u Srbiji, a povremeno jači udari vetra dodatno stvaraju probleme vozačima zbog smanjene vidljivosti i manjih snežnih… »

Matija Korvin dobija spomenik u Subotici

Subotica.com 27.02.2018
Na današnjoj sednici Gradskog veća odlučeno je da ispred ograde Rajhlove palate bude podignut spomenik Matiji Korvinu. Sredstva će biti obezbeđena iz privatne donacije. Spomenik će biti podignut u ulici koja već nosi njegovo ime, a povod je 560… »

Slika "zavejanog" Novaka Đokovića otkriva sav besmisao života u Srbiji

Noizz 27.02.2018
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali nedavno je objasnio kako je Beograd spreman, ma nikad spremniji nije bio za padavine i dodao da ne očekuje da će biti problema na ulicama glavnog grada. Nekoliko sati posle tog njegovog izlaganja, dok sam ulazila u… »