Izvor: Prva arhiva vesti 03.03.2018

Opet haos u Kijevu, 100 uhapšenih (VIDEO)

Prva 03.03.2018
Demonstranti u Kijevu sukobili su se sa policijom koja je počela da uklanja njihov protestni kamp, pri čemu je 100 ljudi uhapšeno. Deset osoba je povređeno, saopštila je policija. Protestni kamp, ispred ukrajinskog parlamenta, formirale su u oktobru… »

Ovo su NAJVEĆE ZABLUDE o seksu zbog kojih propuštate UŽIVANJE!

Prva 03.03.2018
Seks je fenomen uz koji se vezuje na stotine mitova, a mnogi od njih su učinili da se umesto uživanja u vođenju ljubavi, plašimo za svoj život. Menstruacija sprečava začeće Žena može da ostane trudna i tokom menstruacije. "Jajna ćelija ima… »

Čuvajte ih se, jer će vas ova ČETIRI znaka uvući u NEVOLJU!

Prva 03.03.2018
Zbog svog buntovničkog ponašanja, sledeći znaci zodijaka vas mogu uvući u nevolje i neprijatne situacije koje mogu štetno da deluju po vas i vaš život. Ipak, ne možete pomoći sebi i svejedno ćete ih voleti, piše "Mystical raven" a prenosi Atma… »

NOVA DRUŠTVENA MREŽA brzo postala POPULARNA! Bolja je od Instagrama i Fejsbuka?

Prva 03.03.2018
Da li već imate profil? Reč je o društvenoj mreži Vero, koja se od konkurencije prvo razlikuje po tome što je njen "news feed" pročišćen i pokazuje postove hronološkim redosledom. Vero je oslobođen iritantnih algoritama i tehničkih detalja koji… »

Tviter uveo NOVE OPCIJE i sada ćete ga voleti još više!

Prva 03.03.2018
Tviter je uveo novu opciju “bookmarks“, jednostavan način da sačuvate tvitove na koje želite ponovo da se vratite. Ali, to nije sve! Novi update Tvitera čini šerovanje bržim. Svaki tvit će imati svoju "share“ ikonu zahvaljujući kojoj ćete… »

Svaka emocija ima „svoj" organ: Da biste bili zdravi um i telo moraju biti u harmoniji

Prva 03.03.2018
Otakz, preseljenje, bolest, smrt... Pogledajte šta su glavni "okidači"... Svetska zdravstvena organizacija definiše zdravlje kao stanje potpunog fizičkog, mentalnog i socijalnog blagostanja. Upravo ta definicija ukazuje na činjenicu da su mentalno i… »

Novi TREND u ishrani preplavio Instagram! O čemu je reč?

Prva 03.03.2018
Pored modnih trendova, Instagram je mesto gde možete pronaći i novitete u ishrani. Jedan od njih je crvena salata od radiča, zdravog povrća koji ima beznačajne kalorije, ali i visok sadržaj vitamina C i B1, B2. Salata od radiča je bogata kalijumom… »

Kako da vam LAK na noktima traje nedelju dana! Vreme je da probate ovaj TRIK!

Prva 03.03.2018
Koliko puta vam se desilo da nalakirate nokte, i da se posle samo jednog dana lak skine. To se dešava usled pranja sudova i obavljanja ostalih kućnih poslova, zbog čega se lak najviše skida na vrhovima noktiju. Da biste produžili vek trajanja laka na… »

Ubili je heroin i sida: Umrla u 26. godini, na sahranu niko nije došao! A bila je jedna od najlepših manekenki koje su ikada…

Prva 03.03.2018
Sva tragedija lika slavne manekenka najbolje se vidi u njenim rečima: "Znam da je Bog imao velike planove za mene, ali mislim da nisu predodređeni za ovaj život". Kakva je bila Đija? Prvi pravi američki top model, prelepa, buntovna, slavna, do srži… »

Vesti Prve u subotu imaju specijalne prezentere! Sa vama su Jovana i Srđan!

Prva 03.03.2018
Gledaocima će se prvi put na Prvoj televiziji predstaviti Jovana Joksimović i Srđan Predojević koji će vas informisati o svim bitnim događajima u zemlji i svetu, i to u Vestima u 18. Ovaj popularni voditeljski dvojac gledaćete i sutradan od 18.30h… »