Izvor: Telegraf arhiva vesti 03.03.2018

Olujno nevreme pustoši SAD: Bez struje 1,6 miliona ljudi, najmanje 5 mrtvih - među njima i deca (FOTO) (video)

Telegraf 03.03.2018
Nova oluja nazvana je "Vindmagedon", zahvatila je područje od Severne Karoline do Mejna. Olujno nevreme pogodilo je atlantsku obalu i severoistok SAD, donoseći vetrove uraganske snage, kišu i sneg, zbog čega je poremećen saobraćaj, a više od 1,6… »

Okončana trodnevna drama: Specijalci silom razbili blokadu petlje kod Tuzle (video)

Telegraf 03.03.2018
Prema rečima Fadila Duranovića, borca koji je učestvovao u blokadi, policajci su upotrebili preteranu silu kako bi rasterali borce. Pripadnici Specijalne policije MUP-a Tuzlanskog kantona jutros su uz upotrebu sile deblokirali petlju Šićki Brod kod… »

Tompson brani poklič "za dom spremni" i "Bojnu Čavoglave": To su simboli domovinskog rata, ko ih zabrani nije normalan…

Telegraf 03.03.2018
U podužem postu na temu hrvatske istorije na Fejsbuku, Tompson dalje tumači da su jedinice HOS-a taj poklič uzeli kao svoj službeni pozdrav. Hrvatski pevač Marko Perković Tompson, u čijoj pesmi "Bojna Čavoglave" se spominje ustaški poklič "za… »

Zekić Bujoševiću: Znam zašto ste utišali ton Vesiću...

Telegraf 03.03.2018
Javni servis ima zakonom jasno propisane obaveze kada je reč o predstavljanju lista i kandidata, te stoga pita Bujoševića - šta je, igrajući se reglerima i utišavajući jednog od učesnika debate, hteo da uradi? Član Saveta Regulatornog tela za… »

Makedonci na putevima postavljaju table sa novim imenom: Evo kako će se sada zvati autoput "Aleksandar Makedonski" (FOTO)

Telegraf 03.03.2018
Sledeće nedelje biće postavljena još 23 takva znaka sa prevodom na engleski i albanski jezik. Makedonske vlasti počele su da uklanjaju table na putevima, nakon što je kao znak dobre volje prema Grčkoj, promenjeno ime glavnog autoputa koji je nosio… »

Haos u Kijevu: Demonstrani se sukobili sa policijom, uhapšeno 100 osoba, najmanje 10 povređeno (FOTO)

Telegraf 03.03.2018
Policija je saopštila da je tokom pretrage kampe pronašla ručne i dimne bombe i molotovljeve koktele. Demonstranti u Kijevu sukobili su se danas sa policijom koja je počela da uklanja njihov protestni kamp, pri čemu je 100 ljudi uhapšeno, dok je 10… »

Današnja vremenska prognoza (3. mart 2018): Oblačno sa ledenom kišom, intenzivno topljenje snega na jugu zemlje

Telegraf 03.03.2018
RHMZ upozorava i da se do 10. marta očekuje intenzivnije topljenje snega na jugu Srbije, a od ponedeljka, uz porast temperature i pojačanje južnog vetra i u ostalim krajevima. Republički Hidrometeorološki Zavod izdao je upozorenje na pojavu ledene… »

U filmskoj akciji srpske policije "pala" grupa razbojnika koja je opljačkala apoteku u Beogradu (video)

Telegraf 03.03.2018
Osumnjičeni se terete da su u tri slučaja oštećenima u jednoj pošti, menjačnici i pumpi naneli lake telesne povrede. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu brzom i efikasnom akcijom neposredno nakon razbojništva u jednoj apoteci u… »

Maca pitala Lunu kad je poslednji put imala seks sa Slobom, ona kao iz topa odgovorila, svi momentalno zanemeli! (foto) (video)

Telegraf 03.03.2018
Maca je bila direktna, a Luna je na opšte iznenađenje svih bila još direktnija! Maca Diskrecija otvorila je večerašnju igru istine među zadrugarima, a pitanje koje je imala bilo je upućeno Luni Đogani. Prokletstvo zbog prevare: Ono što je Kijin… »

Ako ne sklonite ledenice sa krova platićete kaznu od 50.000 dinara - ali to nije najgore što može da vam se desi!

Telegraf 03.03.2018
Ukoliko stanari ne mogu fizički da uklone ledenice, imaju pravo da angažuju treće lice, a uvek mogu da prijave ledenice "Beokomu" ili da pozovu vatrogasce za savet. Ledeni talas koji je ovih dana zahvatio Srbiju polako prolazi, a vikend konačno donosi… »