Izvor: Blic/Zabava arhiva vesti 04.03.2018

Tri godine od smrti muzičara: Posvetili su mu film, obožavale su ga generacije, a umro je u Beču!

Blic 04.03.2018
U ponedeljak, 5. marta se navršava tri godine od smrti muzičara Vlada Divljanina. Poznat i priznat kao gitarista, pevač i glavna kreativna snaga kultnog sastava Idoli, a potom i po raznovrsnim projektima ostvarenim u okviru svoje samostalne karijere… »

Opljačkana Dara Bubamara: Lopovi upali u stan na Dedinju i odneli stvari u ogromnoj vrednosti

Blic 04.03.2018
Dara Bubamara opljačkana je u noći između utorka i srede, kada su lopovi upali u njen stan na Dedinju i odneli plen vredan, prema prvim procenama, oko 30.000 evra. Tokom pljačke, u stanu nije bilo nikoga, a kada je Dara došla dva dana kasnije… »

O ovome pričaju svi: Poznata pevačica klonirala psa

Blic 04.03.2018
Teško se nosila sa gubitkom voljenog kućnog ljubimca, pa se odlučila na korak koji mnogi i te kako osuđuju. Američka pevačica i glumica Barbra Strejsend izjavila je da je klonirala svog kućnog ljubimca, ženku tulearskog psa koja je uginula prošle… »

Toga više nema: Evo šta Jovana i Srđan više nikako neće moći da rade tokom vođenja "Jutarnjeg"

Blic 04.03.2018
Jovana Joksimović i Srđan Predojević postali su nova lica "Prve" televizije. Ovaj par će od sutra, 5. marta, svakog dana gledaocima na ovoj televiziji poželeti "dobro jutro". I dok su na drugim televizijama to mogli da rade, čini se da više neće… »

Znate je kao nežnu i uvek nasmejanu,: Ali... Sloboda Mićalović kakvu niste videli do sada!

Blic 04.03.2018
Sloboda Mićalović uvek je nasmejana i raspoložena, a to se kosi sa onime što je Vuk Kostić otkrio o njoj. Naime, Vuk koji nije sklon objavljivanju fotografija iz privatnog života, niti detalja sa snimanja, ovaj put je napravio presedan i objavio… »

Konačno zajedno: Ovo je prva zajednička slika Jelisavete i Tea još od preseljenja u Ameriku

Blic 04.03.2018
Glumica i njen suprug uživaju "preko bare", a u Los Anđeles su se prošle godine preselili zbog njegovog profesionalnog angažmana. Jelisaveti Orašanin i Milošu Teodosiću polazilo je za rukom da sačuvaju svoju privatnost u Americi otkad su se… »

Koliko se promenila? Danas je poznata srpska voditeljka, a pogledajte njeno prvo pojavljivanje na RTS-u pre 20 godina! (video)

Blic 04.03.2018
Sanja Marinković važi za jednu od najpoznatijih srpskih voditeljki. Već godinama unazad zaštitno je lice televizije "Pink", gde vodi emisiju "Magazin IN". Međutim, Sanja je na skoro samom početku karijere, 1997. i 1998. godine vodila "Jutarnji… »

Nasrnuo na nju: Bivši muž Goce Tržan ljubio ukućanku po golim grudima, a kamere sve snimile

Blic 04.03.2018
Nakon kratkotrajne romanse sa Miljanom Kulić kojoj je i napravio dete, Ivan Marinković nastavlja po svom. Predmet njegovog interesovanja je Zerina Hećo, a Ivan je sada svoju dragu napastvovao pred svima. Naime, on joj je prišao, oborio, a potom počeo… »

Godinama nije imala dečka, a: Sada... Milica Pavlović: Sa Tajlanđaninom bih imala baš lepo dete (video)

Blic 04.03.2018
Seksi sinjorita vratila se iz Tajlanda, a za "Blic" je otkrila da li je tamo našla dečka. Razmišljala sam ovako: "Zamislite da sam upoznala nekog dobrog Tajlanđanina i da sam se zaljubila. Da je to ljubav mog života. Kakvo bi to prelepo dete bilo?" -… »

Šta reče? Ispala naše pevačice hit na internetu!

Blic 04.03.2018
Da pevačice nekada i ne razmisle pre nego što nešto kažu, dokaz je Nada Topčagić, koja je u "Žikinoj šarenici" (koja je sa prikazivanjem startovala 2005. godine) počela da se pojavljuje još davne 1976. godine. Naime, Nada je u novoj "Šarenici"… »