Izvor: Glas Zapadne Srbije arhiva vesti 04.03.2018

Počelo glasanje na lokalnim izborima u Beogradu, Boru, Aranđelovcu i Sevojnu

Glas Zapadne Srbije 04.03.2018
U Beogradu, Boru, Aranđelovcu i Sevojnu, jutros u sedam sati otvorena su biračka mesta za lokalne izbore u tim gradovima. Beograđani biraju 110 odbornika Skupštine grada na 1.185 biračkih mesta, što je dva biračka mesta više nego na predsedničkim… »

Umalo tragedija kod Sevojna: Stena se odronila na put između dva automobila

Glas Zapadne Srbije 04.03.2018
Sevojno - Na putu između Užica i Sevojna jutros oko 7.30 pukom srećom izbegnuta je tragedija pošto su se na magistralu survale dve stene, od kojih jedna teška nekoliko stotina kilograma. Malo je nedostajalo, rekli su nam očevici da kamene gromade… »

Teška saobraćajna nesreća kod Sjenice, poginula jedna osoba

Glas Zapadne Srbije 04.03.2018
Sjenica - Na magistralnom putu Sjenica-Novi Pazar, tačnije kod sela Bele Vode, koji se nalaze nedaleko od sela Duge Poljane dogodila se teška saobraćajna nesreća. U sudaru šlepera i automobila, povredama je podlegao O.F (19), iz Sjenice. Kako GZS… »

Stanje pripravnosti u Lučanima, zbog porasta vodostaja reke Bjelice

Glas Zapadne Srbije 04.03.2018
Lučani - Opštinski štab za vanredne situacije opštine Lučani doneo je naredbu o stanju pune pripravnosti, što podrazumeva stalna dežurstva i preventivno delovanje, istakla je predsednica opštine Lučani i komandant štaba za vanredne situacije… »

Stamatović: Meštanima Sevojna srećno sa SNS, mi nastavljamo naš opozicioni put

Glas Zapadne Srbije 04.03.2018
Sevojno - Nakon objavljenih preliminarnih rezulatata izbora u Sevojnu i pobede SNS, opozicioni lider Milan Stamatović u izjavi za GZS, rekao je da je zadovoljan sa osvojenih preko 30 odsto glasova, koliko je osvojila njgova GG "Imajući u vidu u kakvim… »

Saznajte sve o izborima u Sevojnu na GZS - IZ ČASA U ČAS

Glas Zapadne Srbije 04.03.2018
Sevojno - Saznajte na sajtu Glasa zapadne Srbije ko je pobedio na izborima u Sevojnu. Glas zapadne Srbije će vas izveštavati tokom dana i večeri kako se odvija glasanje na lokalnim izborima u Sevojnu, a od 20:00 časova objavićemo i prve rezultate… »

IZBORI SEVOJNO - IZ ČASA U ČAS NA OVOM MESTU

Glas Zapadne Srbije 04.03.2018
Sevojno - Od ovog trenutka pa sve do kraja izbora na ovom mestu možete pratiti tok izbora u Sevojnu. Prema podacima Opštinske izborne komisije u sevojnu sva biračka mesta otvorena su na vreme u 07 časova i do sada nisu zabeležene nepravilnosti. Na… »

SDP - Gusarski pir, tetke i omiljeni, kako i koja bratija je okupirala Prijepolje

Glas Zapadne Srbije 04.03.2018
Prijepolje - Prođe već cela jedna godina i druga polovina kako naš grad okupira sila koja je stigla na krilima nacionalizma, laži i podvala. Prijepolje uistinu postade "nebrušeni dijamant" koga stadoše brusiti i komadati mangupi koji čim dođoše… »

Kraj glasanja, krenulo prebrojavanje

Glas Zapadne Srbije 04.03.2018
Sevojno - Glas zapadne Srbije će uskoro imati prve nezvanične rezultate sa biračkih mesta u Sevojnu. SEVOJNO: OVDE PRATITE NAJNOVIJE REZULTATE 20:45 Kako GZS nezvanično saznaje, lista okupljena oko SNS vodi na dva biračka mesta, sa oko 500 glasova (… »

SNS slavi u Sevojnu

Glas Zapadne Srbije 04.03.2018
Sevojno - Nakon prebrojanih glasova u Izbornom štabu Srpske napredne stranke proglašena je ubedljiva pobeda ove izborne liste sa 62,2 % na svih pet biračkih mesta. Evo kako su proslavili pobedu… »