Izvor: Jug press arhiva vesti 04.03.2018

Izbori za mesne zajednice danas u Leskovcu

Jug press 04.03.2018
LESKOVAC Na teritoriji grada Leskovca jutros u sedam sati otvorena su biračka mesta u 139 mesnih zajednica u kojima meštani sa pravom glasa biraju svoje predstavnike. Na izborima za članove Saveta mesnih zajednica na teritoriji grada Leskovca podneto… »

Šest zlatnih medalja za male niške balerine i baletane

Jug press 04.03.2018
NIŠ Plesači ruskog baletskog studija “Akademija”, Studentskog kulturnog centra Niš, osvojili su šest zlatnih medalja na Internacionalnoj balkanskoj muzičkoj i plesnoj olimpijadi održanoj u ovom gradu. Učenici “Akademije” su se u subotu 3… »

Poplave na području Niške Banje pričinile velike štete

Jug press 04.03.2018
NIŠ Naglo topljenje snega i nove padavine podigle su nivo reka u Nišu i okolini. Najozbiljnija situacija za sada je na području Niške Banje, u okolnim naseljima i selima. Kutinska reka u području Lazarevog sela se izlila. Nekoliko kuća u pravcu… »

Dejan Cakić tvrdi: Za sada opasnosti od poplava nema

Jug press 04.03.2018
LESKOVAC Dejan Cakić, gradski većnik zadužen za vanredne situacije, prokomentarisao je trenutnu situaciju, s obzirom na veću količinu vode izazvanu kišom i topljenjem snega. „Iako je bila proglašena vanredna odbrana prvog stepena na vodotokovima… »

Preliminarni rezultati izbora u mesnim zajednicama

Jug press 04.03.2018
LESKOVAC Nakon obrađenih 100% materijala Gradska izborna komisija objavila je preliminarne rezultate izbora za članove 139 Saveta mesnih zajednica na teritoriji grada Leskovca. U 129 mesnih zajednica sve mandate osvojila je koalicija SNS-SPS-BS pod… »

Lista oko SNS poražena jedino u Lipovici

Jug press 04.03.2018
LESKOVAC Grupa gradjana iz Lipovice sa izbornom listom pod nazivom ”Pokrenimo Lipovicu”- Jovan Stanković pobedila je listu koju predvodi SNS na izborima za članove saveta mesne zajednice koji su održani danas. U ostalih 138 mesnih zajednica… »

Najavljen protest malih preduzetnika

Jug press 04.03.2018
VRANJE Na teritoriji grada Vranja za proteklih 14 meseci uklonjeno je 18 manjih objekata koji nisu imali odgovarajuće dozvole ili su bili van funkcije. Zbog činjenice da nije postojala određena zakonska regulativa ili zbog toga što nisu sprovođeni… »

Šta gradjani očekuju od izbora za mesne zajednice

Jug press 04.03.2018
LESKOVAC Izbori za članove Saveta mesnih zajednica na biračkom mestu „Centar“ teku bez problema. Jedna od osoba koje su glasale je i Slavica Blažić. Ona očekuje da se budući Savet mesne zajednice potrudi da sve funkcioniše kako treba i da se… »

Poplava u Velikom Trnjanu

Jug press 04.03.2018
LESKOVAC Topjenje snega i velike količine vode izazvale poplavu u delu sela Veliko Trnjane. Nadošla voda ušla je u više dvorište i poplavila put do jednog dela sela. Voda se izlila iz kanala koji je trebao da bude očišćen u akciji koju je… »

Obuka za profesionalne upravnike zgrada u Leskovcu

Jug press 04.03.2018
LESKOVAC Privredna komora Srbije-Regionalna privredna komora Jablaničkog i Pčinjskog upravnog okruga organizuje obuku za profesionalne upravnike zgrada u Leskovcu. Obuka će biti realizovana u sledećem terminu: 27.28.29.30 marta 02.03.04. aprila… »