Izvor: Mozzart sport arhiva vesti 04.03.2018

Sreća se vratila u Dizeldorf (video)

Mozzart sport 04.03.2018
Ekipa trenera Funkela ponovo je zauzela čelnu poziciju pobedom nad Sankt Paulijem od 2:1. Cvajta ima novog lidera, pošto je Fortuna danas pronašla svoju sreću na domaćem terenu. Ekipa trenera Fridhelma Funkela se na najbolji način iskupila za… »

Željkova inkvizicija demolirala Galatu

Mozzart sport 04.03.2018
Šampion Evrope prelomio meč u poslednjoj četvrtini koju je dobio sa 24:9. Fenerbahče nije imao problema u okršaju sa nejakim Galatasarajem koji je slomljen sa 80:60. Puleni Željka Obradovića prelomili su meč u poslednjoj deonici koju su dobili sa… »

Biće saopštenja i u Primeri - sudija gurao Levante ka opstanku, Baptistao ispravio nepravdu (video)

Mozzart sport 04.03.2018
Velika greška Havijera Alberole ipak nije bila dovoljna za pobedu nad Espanjolu. Zamišljamo predsednike Malage, pre svega Deportiva i Las Palmasa: “Još jedan dokaz da je prvenstvo namešteno...“ Naravno, neće se to desiti u Primeri, ali objektivno… »

Ta mala devojčica treba da zna da joj je otac bio istinski dobar čovek

Mozzart sport 04.03.2018
Điđi Bufon... I tačka. Italijanske novine biće prepune emotivnih tekstova o Davideu Astoriju. I svuda ćete čitati - ne iz čiste kurtoazije - samo komplimente. Kapiten Fjorentine ostavio je trag iza sebe. I na fudbalskom. I na ljudskom planu. I… »

Humanitarni tiket u podne: Jana Ilić tipuje za Zvečansku – projekat Impuls

Mozzart sport 04.03.2018
Junakinja serije “Istine i laži” miksovala kombinacije i golove. Jana Ilić je rođena u Kruševcu 31. decembra 1981, glumu je diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu u klasi profesora Vladimira Jevtovića. Osim uloga u pozorištu… »

Obračun večitih neprijatelja!

Mozzart sport 04.03.2018
Vreme je za buđenje Olimpijakosa. Šest dana pre 93. rođendana, odnosno dan posle 110. snage odmeravaju Olimpijakos i Panatinaikos. Derbi večitih neprijatelja na programu je 197. put, a u dosadašnjim susretima daleko uspešniji je sastav iz Pireja sa… »

Svi gresi Miroslava Đukića

Mozzart sport 04.03.2018
O razlozima zbog kojih uprava Partizana razmišlja o rastanku sa trenerom. To nije Partizan. Ugruvan, izmoren, pobeđen, neprepoznatljiv. Muči se, pada, ne deluje da može da ustane. Ili da neko može da mu pruži ruku i izvuče ga iz gliba. Pogotovo taj… »

Depaj, Bejli i šanse Milana...

Mozzart sport 04.03.2018
Mirabeli uveliko radi i priprema teren za leto... Paralelno sa odličnim rezultatima u poslednjih nekoliko nedelja, muziku za uši navijača Milana predstavljaju i medijski natpisi vezani za potencijalna letošnja pojačanja. Pre nekoliko dana pojavila se… »

Vreme je za iskupljenje

Mozzart sport 04.03.2018
Marselj mora da reaguje, GG dolazi u obzir uz keca. Poslednji meč 27. runde Lige 1 igraju dva tima koji imaju ozbiljnih problema sa formom u poslednje vreme - Marselj i Nant. Domaćin nije dao gol na poslednja tri susreta u svim takmičenjima. Marselj je… »

Dobro došao nazad, najveći

Mozzart sport 04.03.2018
Posle nekoliko godina konačno imamo važan Derbi dela Madonina. Utakmica koja može sve da promeni... Derbi dela Madonina - vreme je! Dugo smo ga i čekali. Možda nema onih asova kao pre 10, 15 ili 20 godina - da ne idemo dalje u prošlost - kada su… »