Izvor: Niške vesti arhiva vesti 04.03.2018

Zaplanje bez struje zbog pada dalekovoda

Niške vesti 04.03.2018
Prema njegovim rečima stablo je oborila nabujala Kutinska reka. „Radnici Elektrodistribucije su već na terenu i pokušavaju da poprave kvar, ali teško je reći kada će snabdevanje strujom biti normalizovano“, kazao je Djordjević. On je izjavio da… »

Šest zlata za male niške balerine i baletane

Niške vesti 04.03.2018
Učenici ruskog baletskog studija „Akademija“, Studentskog kulturnog centra Niš, osvojili su šest prvih mesta na Internacionalnoj balkanskoj muzičkoj i plesnoj olimpijadi, koja je u subotu održana u našem gradu. Scena Narodnog pozorišta u Nišu… »

Nišava ostaje u koritu, kritično u okolini (FOTO+VIDEO)

Niške vesti 04.03.2018
Nišava se neće izliti, kaže Dragoljub Miljojković, direktor Vodoprivrednog centra Južna Morava – JP „Srbijavode“. „Nišava je na nivou srednje velikih voda, i nema potrebe za proglašenjem vanredne odbrane od poplava na teritoriji grada… »

Zasedao Štab za vanredne situacije u Nišu

Niške vesti 04.03.2018
Štab za vanredne situacije održao je u nedelju uveče sastanak u Gradskoj kući u Nišu. Najbitnije je odmah uraditi epidemiloška ispitivanja poplavljenih područja, ojačati postojeće bedeme u slivu Južne Morave a jednako je bitna i procena štete… »

Odigrana prva dva kola turnira „Igrajmo za šesnaest“

Niške vesti 04.03.2018
Odigrana su dva kola Međunarodnog Memorijalnog turnira u malom fudbalu ,,Igrajmo za šesnaest“ u niškoj sportskoj hali „Šivara“. Sledećeg vikenda igraju se naredna kola a niško finale je zakazano za 17. mart u Hali „Čair“. Ovaj memorijalni… »

Četiri sela GO Crveni Krst ostala bez vode za piće

Niške vesti 04.03.2018
Obilne padavine i naglo topljenje snega poslednjih dana, uzrokovalo je zamućenje izvorišta Vrelo, zbog čega su meštani tri sela na teritoriji opštine Crveni Krst – Paligrace, Velepolje i Gornja Trnava, ostala bez vode. Selo Miljkovac, koje ima svoj… »

Male reke i potoci napravile veliki problem u regionu (FOTO)

Niške vesti 04.03.2018
U Štabu za vanredne situacije u Doljevcu kažu da reke trenutno nisu pretnja po domaćinstva, međutim, manje rečice i kanali, vodotokovi drugog reda, nisu u situaciji da prime veliku količinu vode koja se sliva sa svih strana, pa dolazi do izlivanja u… »

Đaci OŠ „Bubanjski heroji“ prezentuju lik i delo Grofa Save Vladislavića ruskim vršnjacima

Niške vesti 04.03.2018
Đaci ove niške škole imaće zadatak da prikažu lik i delo Grofa Save Vladislavića ruskim đacima. Ruski đaci će preneti svojim vršnjacima običaje za Vaskrs u prošlosti i sadašnjosti kod ruskog naroda. Pripreme su u toku a realizacija je… »