Izvor: OK radio arhiva vesti 04.03.2018

Vanredno u Prokuplju, evakuisano 75 ljudi

OK radio 04.03.2018
Zbog klizišta koje je nastalo usled naglog topljenja snega srušila se kuća nadomak centra Prokuplja. Niko nije povređen, pišu “Južne vesti“. U Prokuplju se izlila i reka Toplica, piše portal "Prokuplje na dlanu". Evakuisano je 75 ljudi. Kuća u… »

Elton Džon napustio koncert zbog nepristojnog obožavaoca

OK radio 04.03.2018
Britanski muzičar Elton Džon bio je primoran da napusti binu tokom koncerta u Las Vegasu zbog nepristojnog ponašanja jednog obožavaoca koji je ometao predstavu, saopštili su menadžeri umetnika. Elton Džon je rekao da se jedan obožavalac popeo na… »

Barbra Strejsend klonirala svog psa (video)

OK radio 04.03.2018
Američka pevačica i glumica Barbra Strejsend izjavila je da je klonirala svoju kućnu ljubimicu Semi, ženku tulearskog psa koja je uginula prošle godine. Holivudski časopis Varajeti, za koji je glumica dala izjavu, navodi da postupak kloniranja… »

Fiskalni savet: Javne finansije Srbije još nisu bezbedne, javni dug previsok

OK radio 04.03.2018
Javne finansije Srbije i pored odličnog, izbalansiranog budžeta još nisu potpuno uređene, niti podsticajno utiču na privredni rast, po kom Srbija znatno zaostaje za zemljama Centralne i Istočne Evrope, naveo je Fiskalni savet u radnom materijalu… »

Tramp: Doživotni predsednik? Mogli bismo možda da probamo

OK radio 04.03.2018
Vašington -- Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je jako dobro to što će kineski predsednik moći da ima doživotnu funkciju. On je kroz šalu predložio da i SAD sprovedu potrebe reforme i omoguće takav scenario. Si Đinping je "sada… »

Grantovi za organsku proizvodnju hrane

OK radio 04.03.2018
Vranje - U Vladičinom Hanu su potpisani ugovori sa dobitnicima grantova u okviru SEED Step Dva projekta, koji realizuje Novosadski humanitarni centar u saradnji sa hanskom opštinom. Vladičin Han je jedna od četiri opštine u kojima se realizuje… »

Horoskop za 4. mart

OK radio 04.03.2018
Pred vama je horoskop za nedelju 4. mart. Sa srećom. Ovan Ljubav: Nema potrebe da se sukobljavate sa bliskom osobom oko sitnica. Emotivne nesuglasice nisu značajne za nove događaje. Posao: Svoje poslovne planove ne možete da ostvarite bez nečijeg… »

Većnici o ulasku privatnika u linijski prevoz

OK radio 04.03.2018
Na 107. sednici Gradskog veća Vranja koja je zakazana za ponedeljak, odlučivaće se, između ostalog, o pokretanju postupka za realizaciju projekta javno-privatnog partnerstva bez elemenata koncesije za obavljanje javnog linijskog prevoza na teritoriji… »

Protest zakupaca javnih površina: Grad nas ostavlja bez hleba

OK radio 04.03.2018
Grupa zanatlija i preduzetnika iz Vranja najavila je za ponedeljak ujutro protest protiv odluke gradskih vlasti o novom planu razmeštaja manjih montažnih objekata i uklanjanju već postojećih. Gradsko veće je nedavno usvojilo novi plan razmeštaja… »