Izvor: Prva arhiva vesti 04.03.2018

Sve je jasno: Vučiću većina, mesta za Đilasa, Šapića i SPS

Prva 04.03.2018
Samo četiri stranke ili koalicije se nalaze preko cenzusa na lokalnim izborima u Beogradu. Vučićeva lista ubedljivo pobedila i u Sevojnu, Aranđelovcu i Boru. CeSID je na osnovu 86,3 odsto obrađenog materijala saopštio da je 50,9 odsto birača… »

Ivana Španović konačno krunisana za prvaka sveta!

Prva 04.03.2018
Ivana Španović osvojila je zlatnu medalju na Svetskom dvoranskom prvenstvu u Birmingemu. Najbolja srpska atletičarka do prvog zlata na šampionatu sveta došla je skokom 6,96 u četvrtoj seriji. Ona je tokom karijere bila prvakinja Evrope i na… »

Iz izbornog štaba SNS se oglasio Vučić: Još se ne zna ko je gradonačelnik

Prva 04.03.2018
Lider SNS Aleksandar Vučić izjavio je da je lista oko naprednjaka osvojila više od 45 odsto glasova na izborima u Beogradu. Prema njegovim rečima, “pokazano je istinsko demokratsko lice naše zemlje, građani su na miran i demokratski način izašli… »

Način na koji se RUKUJE SA VAMA otkriva kakav je LJUBAVNIK!

Prva 04.03.2018
Pronaći dobrog ljubavnika je lakše nego ikad, a za veštine koje muškarac poseduje tokom ljubavne igre najmanje je odgovorna veličina njegovog penisa. O izdržljivosti u krevetu više govori način kojim se rukuje sa potencijalnom partnerkom. Studija… »

Ovnovi, ove nedelje ćete se istinski zaljubiti, Device čeka tajna ljubav...

Prva 04.03.2018
Da li su vam zvezde naklonjene u nedelji koja predstoji? Hrana Sve smo bliži proleću...planete su već počele da prelaze u vaš znak i sada je pravi trenutak da više počnete da obraćate pažnju na ishranu. Uradite jednu blagu detoksikaciju, a u… »

Odaberite jedan od ovih 5 simbola i saznajte da li vas život vodi u PROŠLOST ili vas čekaju LEPŠA vremena!

Prva 04.03.2018
Da li vas je nešto mučilo u prethodnom periodu? Da li dugo pokušavate šta je to što vam tačno treba da bi vam se život pokrenuo i da biste napredovali? Ovaj test otkriće kako stvari zapravo stoje… Koji simbol vam više od svih "krade" pažnju… »

Jeo je jaja sa embrionima, ali nema šanse da će jesti u avionu!

Prva 04.03.2018
Ne jede ni na dugačkim letovima. Možda i najslavniji „šef“ današnjice probao je gotovo sve. Od hrane koja ga je oborla s nogu, poput skradinskog rižota, pa sve do hrane poznate pod nazivom „balut“, što je zapravo prokuvano kokošje ili… »

Pronađite FARMERKE koje odgovaraju vašoj GRAĐI TELA! Nudimo vam 4 tipa... (FOTO)

Prva 04.03.2018
Kada vam neko kaže da vam farmerke dobro stoje, to znači da su u potpunosti prilagođene vašem telu i ujedno sakrivaju nedostatke. Ako do sada niste pronašle model farmerki koje vam odgovaraju, vreme je da to učinite i to uz pomoć ovih modnih… »

"Nismo iznenađeni. Dva su razloga za ovakvu izlaznost"

Prva 04.03.2018
Izvršni direktor Cesida Bojan Klačar naveo je da nije iznenađen malom izlaznošću u jutarnjim satima na izborima za odbornike Skupštine grada Beograda. On je naveo da su i istraživanja pokazivala da ove godine izlaznost neće biti na nivou… »

Ovaj deo ženskog tela najbrže stari, a ovom vežbom možete to usporiti!

Prva 04.03.2018
Šta mislite, koji deo ženskog tela najbrže stari? Naučnici sa Univerziteta UCLA koristili su se tehnikom biološkog sata tela i otkrili kako kod žena najbrže stare grudi! Drugim rečima, koža na grudima stari mnogo brže nego na drugim delovima… »