Izvor: RT Kragujevac arhiva vesti 04.03.2018

Viši sud izrekao vaspitne mere za učesnike vršnjačkog nasilja

RT Kragujevac 04.03.2018
Viši sud u Kragujevcu okončao je dva postupka protiv maloletnika koji su učestvovali u vršnjačkom nasilju koje se dogodilo u dve srednje škole u Aranđelovcu. Viši sud je izrekao vaspitnu meru pojačanog nadzora za sva maloletna lica koja su… »

U Kragujevcu, za sada, nema zabeleženog slučaja malih boginja

RT Kragujevac 04.03.2018
Povodom prošlonedeljne izjave Ministra zdravlja, Zlatibora Lončara, da kada je reč o vakcinisanju MMR vakcinom na teritoriji Srbije, da su najkritičniji gradovi Beograd i Kragujevac, oglasili su se predstavnici ovdašnjih zdravstvenih ustanova. Manji… »

Nedelja borbe protiv glaukoma

RT Kragujevac 04.03.2018
Svet se tokom predstojeće nedelje bori protiv glaukoma, koji je najčešći uzrok slepila. Prema podacima Svetske zdravstvene organizacije od ove ozbiljne bolesti boluje oko 70 miliona ljudi od kojih je oko 5 miliona slepo. Procenjuje se da je u Srbiji… »

JP „Putevi Srbije“ – oprez na putu!

RT Kragujevac 04.03.2018
JP „Putevi Srbije“ obaveštava javnost da usled porasta temperature, pojačanog južnog i jugoistočnog vetra i kiše, dolazi do topljenja snega u nižim, a narednih dana i u planinskim predelima, u većem delu naše zemlje, pa su mogući zastoji i… »

Prva samostalna izložba Stefana Mitića

RT Kragujevac 04.03.2018
Mladi akademski slikar Stefan Mitić priredio je svoju prvu izložbu u Malom likovnom salonu. Njegove radove posetioci mogu pogledati do 22. marta. Mladi kragujevački umetnik, Stefan Mitić, osnovne i master studije završio je na Filološko-umetničkom… »

Rukometaši Radničkog poraženi od „Dubočice“

RT Kragujevac 04.03.2018
Rukometaši Radničkog 1964 u okviru 13-og kola Super B lige poraženi su u Leskovcu od „Dubočice“ minimalnim rezultatom 24-23. U redovima domaćina najefikasniji su bili Marinković sa 7 i Radivojević sa 6 pogodaka, a kod Kragujevčana Radenović… »

Autobuska stanica na prostoru Zastavinog servisa

RT Kragujevac 04.03.2018
Odborničkom većinom usvojena je odluka o kratkoročnom zaduživanju grada u iznosu od 245 miliona dinara, i dugoročnom za iznos od 3 miliona evra kojim će se kako je istaknuto obezbediti nova autobuska stanica i kapitalne investicije. Da je Kragujevcu… »