Izvor: Srbija danas arhiva vesti 04.03.2018

U Sevojnu do devet sati glasalo tri odsto upisanih birača

Srbija danas 04.03.2018
Meštani Sevojna na ovim lokalnim izborima biraju između četiri izborne liste. Lokalni izbori u Sevojnu počeli su otvaranjem svih pet biračkih mesta jutros u sedam sati, a biračko pravo moći će da iskoristi 5.882 građana. U izjavi za GZS, Desimir… »

"Mi smo Makednoci": Protest u Skoplju protiv promene imena (foto)

Srbija danas 04.03.2018
Proteste je organizovao pokret "Mi smo Makedonija" Nekoliko hiljada ljudi demonstriralo je danas u Skoplju protiv promene imena Makedonije, zahtevajući od vlade da obustavi pregovore sa Grčkom. Oni, takođe, zahtevaju rezoluciju Ujedinjenih nacija kojom… »

Opasnost kod Kuršumlije: Izlila se reka Kosanica

Srbija danas 04.03.2018
Nadležni organi prate situaciju. Kod Kuršumlije se izlila reka Kosanica i poplavila mlin i polje u selu Kastrat. Reka i dalje nadolazi i postoji opasnost da se izlije Toplica kod Pepeljevca. Kuće za sada nisu u opasnosti, ali s obzirom na visoku… »

Cela opština Gadžin Han ostala bez struje: Havarija - meštani u totalnom mraku

Srbija danas 04.03.2018
Zbog havarije kod Taskovića bez struje je ostalo Lazarevo selo i deo Prve kutine koji se nalaze na području susedne opštine Niška Banja. Zbog havarije na 35 kW dalekovodu do koje je došlo danas oko 11.15 časova, bez struje je ostala cela opština… »

Moguće poplave: Pripravnost u Lučanima

Srbija danas 04.03.2018
Očekuje se porast vodostaja reke Bjelice. - Opštinski štab za vanredne situacije opštine Lučani je doneo naredbu o stanju pune pripravnosti, što podrazumeva stalna dežurstva i preventivno delovanje - istakla predsednica opštine Lučani, Vesna… »

Gradonačelnik čestitao zlatnoj Ivani Španović

Srbija danas 04.03.2018
Veliki uspeh srpske atletičarke. Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević čestitao je najboljoj srpskoj atletičarki Ivani Španović na novom uspehu. Ona je danas osvojila zlatnu medalju na Svetskomdvoranskom prvenstvu u Birmingemu, pobedivši… »

Ledeni talas je prošao i sledi nam otopljenje: Pogledajte vremensku prognozu za naredni period

Srbija danas 04.03.2018
Treba biti oprezan. U Srbiji će u jutarnjim i prepodnevnim satima biti oblačno, mestimično sa snegom, na jugu i istoku sa kišom i susnežicom, uz maksimalnih šest stepeni Celzijusa na jugu i istoku zemlje. Po podne i uveče biće suvo, uz delimično… »

Do 15 časova: U Sevojnu glasalo 42,83, a u Boru 36,11 glasača

Srbija danas 04.03.2018
U Aranđelovcu je do 14 sati izašlo je 30,14 odsto birača. Do 15 sati na lokalne izbore u Sevojnu izašlo je 42,83 odsto upisanih birača, u Boru 36,11 odsto, u Aranđelovcu je do 14 sati izašlo je 30,14 odsto birača, javlja RTS, navodeći da nema… »

Vozači, oprez: U Beogradu i u Vojvodini sneg, u ostatku Srbije kiša

Srbija danas 04.03.2018
Česta je i pojava odrona. Sneg slabog do umerenog intenziteta pada na području Vojvodine i u Beogradu, a u ostalim krajevima Srbije pada kiša, koja se zbog niskih temperatura u nekim delovima ledi pri tlu, saopštio je jutros Auto moto savez Srbije… »

Borba sa bujicom u Niškoj Banji: Voda odnela deo puta, poplavila objekte i obara stene

Srbija danas 04.03.2018
Žitelji Niške Banje u velikom problemu zbog bujičnih voda. Bujične vode Kutinske reke, Jelašničke reke i Rautovskog potoka donele su brojne probleme žiteljima naseljenih mesta na području gradske opštine Niška Banja. Prema rečima predsednika… »