Izvor: Studio B arhiva vesti 04.03.2018

Ivana Španović prvak sveta, najveći uspeh u istoriji srpske atletike

Studio B 04.03.2018
Ivana Španović osvojila prvu titulu na Svetskom dvoranskom prvenstvu. Srpska atletičarka doskočila na 6,96 u četvrtoj seriji šampionata u Birmingemu, što je ne samo najbolji rezultat na takmičenju, već i najbolji skok ove godine.Španović… »

Najsavremeniji lekovi protiv raka dojke uskoro i u Srbiji

Studio B 04.03.2018
Dva leka za najsavremeniju terapiju karcinoma dojke koji se koriste u najrazvijenijim zemljama poput Nemačke, Francuske i Italije u narednom periodu će biti dostupni i pacijentkinjama u Srbiji, izjavila je direktorka Republičkog fonda za zdravstveno… »

Vučić: Razlika između „nas i njih“ – 30 odsto

Studio B 04.03.2018
Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić izjavio da je lista koju je predvodio na beogradskim izborima osvojila više od 45 dosto glasova, što je najbolji rezultat koji je ikada ta stranka postigla u Beogradu. On kaže da će se ime gradonačelnika… »

Đilas i Šapić zabranili novinarima praćenje izbora

Studio B 04.03.2018
Skandalozno! Dragan Đilas i Aleksndar Šapić zabranili su Studiju B praćenje rezultata tokom izborne noći iz njihovih izbornih štabova. S obzirom da su se na Đilasovom i Šapićevom spisku našli i drugi mediji koji su bez straha izveštavali o svim… »

SPD počela prebrojavanje glasova

Studio B 04.03.2018
Socijaldemokratska partija (SPD) započela je večeras prebrojavanje glasova svojih članova o predloženoj koalicionoj vladi sa konzervativcima nemačke kancelarke Angele Merkel. AP Photo/Markus Schreiber Od rezultata glasanja zavisi da li će Merkelova… »

Izbori u Sevojnu, Boru i Aranđelovcu

Studio B 04.03.2018
Lokalni izbori održavaju se i u Sevojnu, Boru i Aranđelovcu. Biračka mesta otvorena su u 7 sati, a zatvaraju u 20 sati. foto Tanjug Do 15 sati na lokalne izbore u Sevojnu izašlo je 42,83 odsto upisanih birača, u Boru 36,11 odsto, u Aranđelovcu je do… »

Glasanje državnih zvaničnika

Studio B 04.03.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić glasao je u pratnji ćerke Milice na biračkom mestu na Novom Beogradu. Svoju građansku dužnost ispunila je premijerka i ministri u Vladi Srbije. foto Tanjug Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar… »

Glasanje predstavnika Skupštine Grada i kandidata za odbornike

Studio B 04.03.2018
Čelnici grada Beograda kao i kandidati za odbornike za skupštinu grada ispunili su svoju građansku dužnost u ranim prepodnevnim satima. Gradonačelnik Beograda Siniša Mali glasao je na biračkom mestu u Visokoj poslovnoj školi na opštini Zvezdara… »

Televizija Prva prekršila izbornu tišinu u emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem“

Studio B 04.03.2018
Televizija Prva, u protekla dva dana, brutalno je prekršila izbornu tišinu emitovanjem emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“, koji je najgrublje vređao predsednika Vučića. Da skandal bude veći, uvrede su tokom izborne tišine izrečene prvo u… »

Izbori za gradsku Skupštinu Beograda

Studio B 04.03.2018
Otvorena biračka mesta na kojima građani Beograda biraju odbornike za Skupštinu Grada. Birališta će biti zatvorena u 20 sati, do kada traje i predizborna tišina. IPSOS saopštio da je na izborima za Skupštinu Beograda do 18 časova glasalo 45 odsto… »