Izvor: Tračara arhiva vesti 04.03.2018

Dara uzvraća udarac: Imaću veći spektakl od Seke

Tračara 04.03.2018
Već mesecima unazad svi pričaju o prekidu prijateljstva nekada nerazdvojnih pevačica Seke Aleksić i Dare Bubamare, a sve zbog termina njihovih solističkih koncerata u Areni. Dara je, naime, na sva usta najavljivala da će se sa beogradskom publikom… »

Ana Sević i Darko Lazić zajedno u emisiji

Tračara 04.03.2018
Ana Sević i Darko Lazić našli su se danas u emisiji Zvezde Granda specijal, prvi put otkako je saopšteno da se par razvodi. Uprkos tome što više nisu zajedno, dvoje pevača ponašalo se sasvim opušteno, kao da mediji nisu pisali o njihovom odnosu… »

Khloe Kardashian i dalje ne zna kako će nazvati bebu

Tračara 04.03.2018
Khloe Kardashian je u osmom mesecu trudnoće, ali je na Twitteru otkrila da ona i njen dečko Tristan Thompson i dalje nisu odlučili kako će nazvati dete koje uskoro dobijaju. Odgovarajući na pitanja fanova u vezi sa imenom bebe, 33-godišnja TV zvezda… »

Chanel Iman udala se za sportistu Sterlinga Sheparda

Tračara 04.03.2018
Viktorijin anđeo Chanel Iman udala se za ragbistu Sterlinga Sheparda tokom intimne ceremonije održane u Beverly Hills hotelu u Los Anđelesu, proteklog vikenda, samo četiri meseca nakon spektakularne veridbe. Na listi gostiju bile su mnoge poznate… »

Karleuša: Vlast podržava Ceca, opoziciju Jeca

Tračara 04.03.2018
Jelena Karleuša poznata je kao neko ko jasno izražava svoje političke stavove, pa se ništa manje nije očekivalo ni danas, na dan kada se u Beogradu održavaju lokalni izbori. Pop diva pozvala je svoje pratioce, ali i sve one koji imaju pravo glasa u… »

Tajna prepiska Emine Jahović i Marka Miškovića procurela u javnost

Tračara 04.03.2018
Samo tri dana nakon što su objavljeni sadržaji prepiski između Emine Jahović i Marka Miškovića, pevačica i biznismen preuzeli su sve potrebne mere kako bi zaštitili svoju privatnost. Kako Alo saznaje, Emina i Marko su, u strahu od hakera, rešili… »