Izvor: InfoKG arhiva vesti 10.03.2018

Izgradnja OP bloka za stomatologiju za osobe sa invaliditetom i mentalnim poteškoćama

InfoKG 10.03.2018
Kragujevac je jedan od četiri grada u Srbiji koji je doneo Lokalni akcioni plan za osobe sa invaliditetom, koji obavezuje na niz aktivnosti u cilju unapređenju položaja ove osetljive grupe. Ove godine počinje izgradnja OP bloka za stomatologiju za… »

Godina u znaku saradnje Franscuske i Kragujevca

InfoKG 10.03.2018
Potpisivanjem konvencije sa Francuskim institutom u Beogradu grad Kragujevac obogatiće dugogodišnju saradnju sa gradom Sirenom, a tekuća godina biće u znaku brojnih kulturnih dešavanja proisteklih iz tog prijateljstva, koja počinju već sredinom… »

Ekonomac nepobediv, savladana i ekipa Samo pravo

InfoKG 10.03.2018
Savladavši ekipu Samo pravo na svom terenu rezultatom 8:1, KMF Ekonomac je i posle 15. kola Prve futsal lige Srbije ostao "vlasnik" maksimalnog učinka. Po dva gola za Ekonomac postigli su Matijević, Rajčević i Tales, a u strelce su se upisali i… »

Izložba "Rat sjećanja": Da li spomenici izgrađuju mir ili produbljuju nezalečene rane?

InfoKG 10.03.2018
Dom omladine u Kragujevcu ugostiće u ponedeljak od 19 sati izložbu fotografija „Rat sjećanja“, autora Nenada Vukosavljevića i Nedžada Horozovića, koja govori o ratnim spomenicima u Bosni i Hercegovini izgrađenim posle ratova od 1991. do 1995… »

PZNG: Predsednik Skupštine grada da se izvini za postupak koji narušava ugled Kragujevca!

InfoKG 10.03.2018
Pokret za naš grad zahteva izvinjenje predsednika Skupštine grada Miroslava Petrašinovića povodom zabrane da četiri članice Ženske odborničke mreže održe konferenciju za medije u holu zgrade lokalne samouprave i obaveste javnost o istupanju iz… »