Izvor: Prva arhiva vesti 10.03.2018

Pucnjava u Boru, policajac ranio pljačkaša

Prva 10.03.2018
Direktor policije Vladimir Rebić rekao je da je policajac naneo telesne povrede osobi koja je pokušala da opljačka jedan objekat u Boru. Ubrzo se oglasio i MUP iz kojeg ističu da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova sprečili krađu u… »

Ovi PROBLEMI U SEKSU muče svaku ženu, a evo kako da ih prevaziđete!

Prva 10.03.2018
U istraživanju je učestvovalo nešto više od 15.000 žena, u dobu od 16 do 74 godine, a svaka od njih ispunila je onlajn anketu o svom seksualnom životu. Najnovije istraživanje, sprovedeno u Belgiji, pokušalo je da otkrije kako godine utiču na… »

Vuk Kostić po prvi put u javnosti sa novom devojkom i to na Sergejevom magičnom koncertu

Prva 10.03.2018
Sergej Ćetković je odlučio da svoj 42 rođendan proslavi na, kako kaže, valjan način. Bio je elegantan i sjajno raspoložen pred koncert u Centru Sava. U prvom redu bio je glumac Vuk Kostić koji se po prvi put u javnosti pojavio sa svoom novom… »

Dodiri zbog kojih će se zaljubiti: PET muških erogenih zona za koje niste znali do sada

Prva 10.03.2018
Jednu erogienu zonu svi znamo, ali šta je sa ostalima? Evo kojih su 5 glavnih muških i do sada ne tako poznatih erogenih zona. Mozak je i kod frajera velika, superosetljiva erogena zona. Naime, u stanju je da zamisliti svašta i da ga uzbudi do te mere… »

Arsa je u seriji "Istine i laži" smrtno zaljubljen u Sofiju, a da li ga devojke saleću u privatnom životu?

Prva 10.03.2018
Fanovi serije "Istine i laži" bi, kao jednog od najzanimljivijih i najboljih likova, izdvojili Asrenija Božića, koga igra mladi student glume Vladimir Kovačević (22). On za Arsu kaže da je dobar momak, dosta povučen, tih i introvertan, po čemu se… »

Tri bespotrebna straha roditelja i samo jedan koji treba ozbiljno da shvatite

Prva 10.03.2018
Svaki će roditelj reći da je dolaskom bebe postao brižniji, s puno novih strahova koji se javljaju kod mnogih. To je zato što roditelj toliko voli i zato toliko strahuje, a neki od strahova su univerzalni, iako nemaju baš neko logično opravdanje u… »

Mesta koja treba posetiti pre nego što nestanu

Prva 10.03.2018
Ako ste od onih koji imaju spisak mesta koja tokom svog života žele da obiđu, tom spisku svakako treba dodati sledeće destinacije, piše Independent. U pitanju su lokacije koje su na svoj način posebne, ali i ugrožene iz različitih razloga, bilo… »