Putovanja arhiva vesti 10.03.2018

Besplatno putovanje Evropom: Ne postoji uslov, već zadatak

B92 10.03.2018
Kompanija Busabaut traži četiri putnika koji su spremni da dele svoje avanture sa svetom. Kako se navodi, potrebne su im četiri osobe spremne da tri meseca putuju Evropom, besplatno. Tragaju za infuelnserom koji će deliti fotografije na Instagramu sa… »

Putujte besplatno Evropom!

Luftika 10.03.2018
Kompanija Busabaut potrebna su četiri putnika koji imaju želju da tri meseca putuju Evropom i to besplatno, ali i da svoje avanture podele sa svetom. Tragaju za infuelnserom koji će deliti fotografije na Instagramu sa zanimljivim naslovima, zatim… »

Tamo više nema života: Osam najpoznatijih "gradova duhova"

B92 10.03.2018
Naseljena mesta ispraznile su erupcije vulkana, poplave, požari, ratovi, nuklearne katastrofe i ekonomske prilike. Sada su tamo samo napuštene i obrasle zgrade, kao sablasni podsetnik da je tamo nekada nekoga bilo. Ovaj ukrajinski grad bio je dom… »

Zavirite u najbolji SF hostel u Zagrebu / FOTO / VIDEO

B92 10.03.2018
Zagrebački futuristički hostel Subspace osvojio je nagradu za najbolji novootvoreni hostel u istočnoj i centralnoj Evropi (International Hospitality Award). U pitanju je jedini hostel u EU u kojem gosti spavaju u svemirskim kapsulama, a tuširaju se u… »

Niš konkurencija Beogradu i Novom Sadu

Mondo 10.03.2018
Niš je sve privlačniji turistima, a po posetama se nalazi na trećem mestu, iza Beograda i Novog Sada. Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Prema najnovijim podacima Republičkog zavoda za statistiku, grad Niš je u januaru bio odredište za 4.467 turista… »

Rajska šetnja od Valjeva do Jerininog grada

Večernje novosti 10.03.2018
Oživela klisura reke Gradac jedna od najlepših i najživopisnijih u Srbiji. Planinari i rekreativci napunili staze po liticama, a sportski ribolovci gaze kroz reku. REKA Gradac nabujala je ovih dana od otopljenog snega s litica okolnih bregova, ali je i… »

Neočekivani prizor u podnožju nebeskih planina

B92 10.03.2018
Kaindi je imala 400 metara dugo jezero, koje se smestilo u podnožju kazahstanskog dela masiva Tanšan, koji još nazivaju i "nebeske planine". Od najvećeg grada u Kazahstanu, Almatija, udaljeno je oko 130 kilometara. Jezero je nastalo nakon potresa… »

Šta smete da "ukradete" iz hotela?

Vesti online 10.03.2018
Iako niste lopovi, kada se nađete u nekoj udobnoj hotelskoj sobi, okruženi malim bocama šampona i mirisnim brendiranim sapunima, gotovo momentalno vas spopadne napad kleptomanije. Ne brinite, to se dešava gotovo svim putnicima. Kada plate noćenje u… »