Izvor: Beta video arhiva vesti 16.03.2018

Vasiljković:Tu smo da na terenu pomognemo zemljoradničkoj zadruzi

Beta video 16.03.2018
BEOGRAD - Predsednica opštine Odžaci Latinka Vasiljković rekla je da na području teritorije te opstine ima nekoliko uspešnih zadruga i da je ``opštinska uprava u svakom smislu uspešno pratila njihov razvoj``. ``Pružili smo svu moguću podršku i… »

Stanojković: Finansijksa podrška veliki doprinos unapredjenju stočarske proizvodnje

Beta video 16.03.2018
BEOGRAD - Direktor zadruge ``Agrodunav`` Stevan Stanojković rekao je da je uz tu finansijsku podršku, koju je dobila u decembru, kupljeno 50 steonih junica simentalske rase. ``To će dati veliki doprinos unapredjenju stočarske proizvodnje u… »

Krkobabić: Prvi put ova zadruga dobija opipljivu pomoć od države

Beta video 16.03.2018
BEOGRAD - Ministar za regionalni razvoj Milan Krkobabićje rekao da prvi put od kada postoji ta zadruga, koja ima 106 zadrugara, dobija ``opipljivu i vidljivu`` pomoć države. ``Uradili smo nešto da ovo osnovno stado, koje ovde postoji, poboljšamo i… »

Krkobabić: Ideal da svako veće naselje ili selo u Srbiji ima zadrugu

Beta video 16.03.2018
BEOGRAD - Ministar za regionalni razvoj Milan Krkobabić je rekao da je zadrugarstvo u Vojvodini je razvijenije nego u drugim delovima Srbije, a da je ``ideal da svako veće naselje ili selo u Srbiji ima zadrugu``. ``U ovoj godini su izdvojena četiri… »

Krkobabić obišao zemljoradničku zadrugu Agrodunav koja je dobila pomoć Vlade

Beta video 16.03.2018
BEOGRAD - Ministar za regionalni razvoj Milan Krkobabić obišao je danas zadrugu ``Agrodunav`` u blizini Odžaka, koja je od Vlade Srbije bespovratno dobila 12,5 miliona dinara za uvećanje stočnog fonda i istakao da je ta zadruga postala ``značajan… »

Srbija partner u dva projekta sa Evropeanom

Beta video 16.03.2018
BEOGRAD - Načelnica Odeljenja za razvoj digitalne biblioteke Narodne biblioteke Srbije Tamara Butigan Vučaj rekla je da je Srbija partner u dva projekta sa Evropeanom , od kojih se jedan odnosi na pismenost a drugi na odnosi na migracije.… »

igitalizacija kulturnog nasledja i savremenog stvaralaštva u Srbiji ``u jednom periodu sprovodjena s

Beta video 16.03.2018
BEOGRAD - Pomoćnik ministra kulture Srbije Dejan Masliković izjavio je da je digitalizacija kulturnog nasledja i savremenog stvaralaštva u Srbiji ``u jednom periodu sprovodjena stihijski``, ali je dodao da su ``mnoge ustanove odmakle u tom procesu`` i… »

Kulturno nasledje dostupno svim ljudima

Beta video 16.03.2018
BEOGRAD - Upravnica Evropeana kolekcija Ninke van Šaverbeke rekla je da je zadovaoljna jer digitalna platforma Evropeana omogućava svim ljudima pristup kulturnom nasledju .… »

Nakratko zaustavljen saobraćaj u Bulevaru kralja Aleksandra

Beta video 16.03.2018
BEOGRAD - Aktivisti organizacija ``Krov nad glavom`` i Marks 21 i Inicijative Ne da(vi)mo Beograd danas su nakratko blokirali saobraćaj u Bulevaru kralja Aleksandra, gde je u broju 26 u toku pokušaj prinudnog iseljenja porodice Maurer. Saobraćaj su… »

Konferencija povodom obeležavanja stogodišnjice završetka Prvog svetskog rata

Beta video 16.03.2018
BEOGRAD - U rezidenciji ambasade Francuske konferencija za novinare povodom obeležavanja stogodišnjice završetka Prvog svetskog rata. (pokrivalice)… »