Izvor: BK TV/Zabava arhiva vesti 16.03.2018

Ovo je najskuplja čokolada na svetu: Vredi 7.728 evra i punjena je zlatnim pahuljicama (foto)

BK TV 16.03.2018
Najskuplja čokolada na svetu biće predstavljena večeras na festivalu čokolade u portugalskom gradu Obidoš, a njena vrednost iznosi 7.728 evra. Čokolada je uvijena u jestivo zlato, a ograničenu seriju od 1.000 čokoladnih bonbona čuvaće dva… »

Konačno: Naučnici našli odgovor na pitanje svih pitanja - šta je starije kokoška ili jaje

BK TV 16.03.2018
Odgovor na pitanje koje je oduvek mučilo sve naučnike - šta je starije, kokoška ili jaje, konačno su našli naučnici Univerziteta Šefild i Varvik, piše britanski Dejli Mejl. Na najčešće postavljeno pitanje od postanka sveta, ljudi u najvećem… »

Vraća se na scenu: Nele Karajlić objavio spot i oduševio obožavatelje (foto, video)

BK TV 16.03.2018
Legendarni rok muzičar dr Nele Karajlić nakon višegodišnjeg odsustva sa muzičke scene ide na turneju po Kanadi i SAD. Takođe, objavio je i spot, kojim je spontano zabeležena energična izvedba starog hita Zabranjenog pušenja "Hadžija il' bos"… »

Perica je bio lud za njom u "Varljivom letu", a danas je sigurno ne biste prepoznali! (foto)

BK TV 16.03.2018
Poslednjih godina bila je... Glumica Sanja Vejnović (56) domaćoj glumici ostala je u sećanju po ulozi Čehinje Ruženke iz filma "Varljivo leto '68". Kada je imala 20 godina postala je zvezda bivše Jugoslavije odigravši ulogu Anđe u filmu "Banović… »

Pogledajte jedine vesti koje menjaju pogled na svet oko vas! (video)

BK TV 16.03.2018
BKTVNews izdvaja za vas, u samo jednom minutu, vesti iz zemlje i sveta, koje će vam ponuditi nešto drugačije od onog što ste danas mogli da vidite na naslovnim stranama. Ako ste juče propustili da pogledate koje smo zanimljive vesti izdvojili za vas… »

Bebi dali ime Donald Tramp, rođaci ih proterali iz rodnog mesta (foto)

BK TV 16.03.2018
Morali da se isele, a upućene su im bile i pretnje smrću! Bračni par iz malog sela u Avganistanu nazvao je svoju novorođenu bebu Donald Tramp, zbog iznenađujuće plave kose s kojom im je sin došao na svet, ali i sa željom da bude bogat kao njegov… »

Svet zbunjen: Da li se kaže Slovenija ili Slovačka?

BK TV 16.03.2018
Ostavke premijera dveju zamanja izazvale pravu pometnju. Premijeri Slovačke i Slovenije, Robert Fico i Miro Cerar, ostavke su podneli istog dana i izazvali takvu pometnju u svetskim razmerama, a najčešće postavljeno pitanje toga dana bilo je "da li se… »