Izvor: Domino magazin/Zabava arhiva vesti 16.03.2018

Zastrašujuće: pijete i komadiće plastike sa vodom

Domino magazin 16.03.2018
Veliko istraživanje otkrilo zabrinjavajuće stvari. Zdravi život » Zastrašujuće: pijete i komadiće plastike sa vodom Share Novinarsko udruženje Orb Media odnelo je na laboratorijsku analizu 250 flaširanih voda 11 poznatih brendova iz devet… »

Rusi idu na Mars pre Amerikanaca?

Domino magazin 16.03.2018
Svemirska trka ponovo počinje u stilu Hladnog rata. Gradski život » Rusi idu na Mars pre Amerikanaca? Share Ruski predsednik otkrio je plan Rusije da lansira seriju misija na Mars i to pre Amerikanaca. Vladimir Putin rekao je kako će svemirski program… »

Replay za proleće, leto 2018

Domino magazin 16.03.2018
Osamdesete kao inspiracija. Stil » Replay za proleće, leto 2018 Share Italijanski premium denim brend REPLAY kao apsolutni must have za proleće/leto 2018 preporučuje svoju jeans kolekciju u kombinaciji sa majicama, džemperima, bomber jaknama u boji… »

Da li se Ned Stark vraća u Igru prestola?

Domino magazin 16.03.2018
I da li je stvarno ubijen. Film » Da li se Ned Stark vraća u Igru prestola? Share Možda ste i vi čuli teorije da će se Ned Stark vratiti u Igru prestola i da zapravo nije ubijen? E pa to nije istina. To je potvrdio glumac Sean Bean. A otkrio je i… »

Vrlo slatka ali ozbiljno problematična reklama

Domino magazin 16.03.2018
Greenpeace promoviše konzumiranje manje mesa uz pomoć DECE. Bizz Buzz » Vrlo slatka ali ozbiljno problematična reklama Share Greenpeace ima ovu slatku reklamu kojom poručuje da bi trebalo da smanjimo korišćenje mesa, pošto njegova industrijska… »

Ova firma hoće da uploaduje vaše uspomene u cloud

Domino magazin 16.03.2018
A i da vas ubije prilikom toga. IT » Ova firma hoće da uploaduje vaše uspomene u cloud Share OOOOK, stvari su postale malo čudne. Startup kompanija Nectome želi da uploaduje vaše uspomene u oblak. I uz to vas ubije. Navodno se prijavilo već 25… »

Kakva je voda iz wc šolje?

Domino magazin 16.03.2018
Pa zapravo i nije tako loša. Zdravi život » Kakva je voda iz wc šolje? Share Mora da vas je zanimalo kakva je voda iz wc šolje? Recimo da li je sigurna za piće i kakav ima ukus recimo? E pa evo odgovora. Volonteri su na slepo ocenjivali flaširanu… »

Otac interneta razočaran

Domino magazin 16.03.2018
Evo šta mu posebno smeta danas. IT » Otac interneta razočaran Share Ove nedelje se obeležava 29. rođendan World Wide Weba. Tim povodom se otvorenim pismom svetu obratio njegov tvorac Tim Berners Lee. I nije baš zadovoljan. On kaže da danas… »

Katy Perry poljubila tipa

Domino magazin 16.03.2018
Pred kamerama napravila skandal. Muzika » Katy Perry poljubila tipa Share Katy Perry je napravila mali skandal na audiciji za emisiju “Američki idol”. Sve je počelo kada je jedan učesnik rekao da se nikada nije poljubio sa devojkom. A onda ga je… »

Trolovi napali novu Laru Croft

Domino magazin 16.03.2018
Male su joj grudi. Film » Trolovi napali novu Laru Croft Share Glumicu Aliciu Vikander napali su trolovi sa neta zbog premalih grudi za ulogu Lare Croft. “Moram li ja biti seronja koji će reći da su joj sise premale da bi izgledala kao Lara Croft… »