Izvor: Jugmedia arhiva vesti 16.03.2018

Zaplenjeno 2 500 paklica cigareta

Jugmedia 16.03.2018
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju zaplenili su 2.500 paklica cigareta bez prateće dokumentacije, čija se vrednost procenjuje na oko 220 hiljade dinara. Prilikom kontrole u mestu Davidovac kod Vranja, policija je pronašla cigarete u… »

Lažni pripadnik VBA pokušao da preslišava policiju

Jugmedia 16.03.2018
Policija u Leskovcu uhapsila je S. M. (45) iz Zemuna zbog sumnje da je izvršio krivična dela lažno predstavljanje i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Policija je 14. marta ove godine, oko 20.45… »

Akumulaciona brana Prvonek dobija planski dokument

Jugmedia 16.03.2018
Važno je da akumulaciona brana Prvonek kod Vranja dobije planski dokument koji do sada nije imala i time će se utvrditi režimi i zone zaštite akumulacije, izjavio je danas pomoćnik ministra saobraćaja, infrastrukture i građevinarstva Đorđe Milić… »

Drugi GIMPI FEST u pirotskoj Gimnaziji izazvao veliko interesovanje

Jugmedia 16.03.2018
Pod sloganom “ Znanje je bitcoin budućnosti“, nadareni učenici pirotske Gimnazije na Drugom Festivalu nauke GIMPI FEST pokazali su svoju kreativnost iz devet oblasti, i upoznali sadašnje osnovce sa radom škole koja ima tradiciju dugu 139 godina… »

Radnici propalih firmi najavili protest kada Vlada dođe u Niš

Jugmedia 16.03.2018
Radnici propalih niških društvenih firmi koji potražuju zaostale plate i koji skoro jednu deceniju svakog petka protestuju ispred Gradske kuće, najavili su da će se u sredu 21. marta ponovo okupiti na tom mestu kako bi dočekali Vladu Srbije. Radnici… »

UNS: Pomor lokalnih medija zbog manjih izdvajanja i projektnog sufinansiranja

Jugmedia 16.03.2018
Mediji u Srbiji, prvenstveno lokalni, posle usvajanja seta medijskih zakona, dobijaju izmedju 25 i 30 odsto novca koji je ranije bio dostupan iz budžeta, što je dovelo do „pomora“ lokalnih medijskih kuća, izjavio je danas u Nišu generalni sekretar… »

Izmena saobraćaja u Svetoilijskoj ulici

Jugmedia 16.03.2018
U nedelju i ponedeljak doći do privremene izmene režime saobraćaja zbog planiranih radova u Svetoilijskoj ulici u Leskovcu, saopšteno je danas iz JP “Urbanizam i izgradnja”. U nedelju 18. marta počev od 7 sati pa do završetka radova koji su… »

Gori kuća kod Doma učenika

Jugmedia 16.03.2018
Dve vatrogasne ekipe trenutno gase požar koji je buknuo pre 20 minuta u privatnoj kući u Ulici Branka Radičevića kod Doma za učenike u blizini nove pijace u Leskovcu. Kako saznajemo povređenih nema, a požar će biti, uveravaju nas vatrogasci, brzo… »

Novi ugovori za udruženja iz oblasti socijalne zaštite

Jugmedia 16.03.2018
Cilj grada Leskovca je da uspostavi efikasan sistem socijalne zaštite koji će odgovoriti na potrebe svih građana i koji će podržavati ranjive pojedince i grupe kojima je potrebna pomoć društva i države, kazao je danas gradonačelnik Leskovca Goran… »

Opštinska smotra recitatora sutra u LKC-u

Jugmedia 16.03.2018
Opštinska smotra recitatora „Pesniče naroda mog“ za punkt grada Leskovca, biće održana u subotu 17. marta od 14 časova, u Leskovačkom kulturnom centru, u organizaciji Društva za srpski jezik i književnost Srbije podružnica Jablaničkog okruga… »