Izvor: Kamatica arhiva vesti 16.03.2018

Zaustavljen pad dinara

Kamatica 16.03.2018
Dinar stagnira prema evru u odnosu na prethodni dan i zvanični srednji kurs iznosi 118,3578 dinara za evro, objavila je Narodna banka Srbije. Dinar jena istom nivou prema evru kao pre mesec dana, a na godišnjem nivou je jači za 4,8 procenata. Od… »

Plan ministarstva pravde: e-plaćanje sudskih taksi

Kamatica 16.03.2018
Ministarstvo pravde planira da omogući plaćanje sudskih taksi i putem interneta. Ministarstvo pravde planira da omogući plaćanje sudskih taksi i putem interneta, potvrđeno je Tanjugu u tom ministarstvu. U prošloj godini, hiljade građana je na ime… »

Uskrs u Pragu za 50 evra

Kamatica 16.03.2018
Četiri neradna dana tokom Uskrsa mnogima su prava prilika za putovanje pa već kreću da rezervišu svoja mesta u agencijama, a pojedini evropski gradovi mogu se obići za svega nekoliko desetina evra. Iako naizgled neverovatno, prema rečima direktora… »

Konkurs za najbolju studentsku inovaciju–Generator Fluo

Kamatica 16.03.2018
Societe Generale banka pokrenula je sa mnogobrojnim partnerima veliki nagradni konkurs Generator Fluo, namenjen studentima svih univerziteta i fakulteta u Srbiji koji žele da prijave svoju inovativnu, izvodljivu i održivu preduzetničku ideju. Glavna… »

Menadžment konsalting u praksi

Kamatica 16.03.2018
U Srbiji je već duže vreme ustaljeno mišljenje da su akademske studije i teorijsko znanje jedini način da se student unapredi za pravi izazov nakon studiranja - posao. Međutim, svetski trendovi u visokom obrazovanju, pogotovo u oblasti menadžmenta i… »