Izvor: Kurir/Regioni arhiva vesti 16.03.2018

Zaposleni u novom pazaru strahuju od najgoreg: Opasne hemikalije u magacinu, a objekat pred rušenjem!

Kurir 16.03.2018
NOVI PAZAR - Odbor poverilaca Tekstilnog kombinata "Raška" u stečaju iz Novog Pazara obavestio je danas Ministarstvo zaštite životne sredine i stečajnog sudiju o lošem stanju magacina "Dorade", za koji tvrde da je urušen, iako se u njemu nalaze… »

(Foto) ovaj rad dobio je maksimalnih 100 bodova: Evo kako će izgledati spomenik kralju Petru Prvom Oslobodiocu u Novom Sadu

Kurir 16.03.2018
Spomenik će se nalaziti na Trgu Republike, između Zmaj Jovine gimnazije i Riblje pijace. BEOGRAD - Spomenik kralju Petru Prvom Karađordjeviću u Novom Sadu izradiće vajar Zoran Ivanović iz Beograda, odlučeno je posle konkursa za idejno rešenje… »

(Video) Terminatorka iz Pranjana: Ne kačite se s baka Leposavom (87), golim rukama zadavila kunu u svom kokošinjcu a onda…

Kurir 16.03.2018
GORNJI MILANOVAC - Leposava Đurović (87) iz Pranjana golim rukama je zadavila kunu koju je zatekla u kokošinjcu, gde joj je mesecima uništavala živinu. Porodici Đurović već neko vreme su nestajale kokoške, ali nisu mogli da otkriju razlog tome… »

(Foto) džipijada u Požarevcu: Centralne gradske ulice zatvorene zbog defilea

Kurir 16.03.2018
POŽAREVAC - Centralne ulice u Požarevcu zatvorene su danas od 15 sati zbog revije džipova u tom gradu. Ulice će biti zatvorene do 21, a revija će trajati do 20 sati. Na Džipijadi je najavljeno učešće 150 vozila iz Srbije i okruženja. Džipijada… »

Komandant štaba za vanredne situacije: Nema opasnosti od poplava u Vojvodini

Kurir 16.03.2018
NOVI SAD - Komandant Pokrajinskog štaba za vanredne situacije Đorđe Milićević izjavio je danas da zasad ne postoji opasnost od poplava na rekama i vodotocima u Vojvodini, ali da u nastupajućim prolećnim mesecima, ako dođe do naglog topljenja snega… »

(Video) Vera večna,vera slavna,vera naša pravoslavna : Rusi pevaju stihove Svetog Vladike Nikolaja

Kurir 16.03.2018
Ruska Art grupa „Largo“ snimila je, u pop obradi, spot za pesmu inspirisanu stihovima Svetog Vladike Nikolaja „Vera večna, vera slavna, vera naša pravoslavna“. Ova pesma izuzetno je popularna i u Ruskoj pravoslavnoj crkvi gde se izvodi gotovo na… »

Nova Manifestacija: Borini književni dani prvi put u Vranju

Kurir 16.03.2018
Manifestacija „Borini književni dani“ prvi put će biti organizovana ove godine u Vranju. Gradsko veće je na sednici koja je održana, u četvrtak, formiralo Organizacioni odbor manifestacije. "Manifestacija koja će biti održana u čast… »