Izvor: Lepota i zdravlje/Zabava arhiva vesti 16.03.2018

Četiri jednostavna saveta za ubrzavanje metabolizma

Lepota i zdravlje 16.03.2018
Donosimo pet saveta, koji će vam poboljšati celokupno funkcionisanje metabolizma. Trčite Ne zahteva se preveliki napor, niti višesatno vežbanje. Dovoljno je da počnete da trčite u okruženju, ili vežbate na opremi koju imate kod kuće. Ukoliko… »

Lepo mi je: 4 mesta u Beogradu gde tišina govori

Lepota i zdravlje 16.03.2018
Informacije, obaveze, saobraćajna gužva i drugi ometači tišine svakog dana nas napadaju sa svih strana. Prihvatamo ih kao najrođenije, ne verujući da bez njih i ne možemo. Tako među nama ima onih koji kažu da vole svu tu gužvu i buku, jer ih to… »

Kako da prirodno osušite kosu, a da ona bude stilizovana

Lepota i zdravlje 16.03.2018
Kao što vec znate, današnji modni trendovi kada je u pitanju kosa zagovaraju što prirodniji izgled kose. Što znači manje vremena provedenog u ispravljanju, uvijanju i svakom drugom stilizovanju. Kosa bi trebalo da izgleda nemarno, kao da ste je… »

Dnevni horoskop za 16.03.

Lepota i zdravlje 16.03.2018
Ovan Ljubav: Budite iskreni u društvu osobe koja dobro poznaje Vaše »slabosti«. Nema potrebe da glumite pogrešnu ulogu. Posao: Poslovne dileme možete da rešite na pozitivan način, pod uslovom da zatražite nečiji savet i podršku. Zdravlje… »

Coca-Cola sistem predstavio jedinstveni digitalni magazin

Lepota i zdravlje 16.03.2018
Coca-Cola sistem pokrenuo je jedinstveni digitalni magazin Coca-Cola Srbija koji na inovativan, zabavan i savremen način predstavlja sve relevantne informacije o radu sistema. Digitalni magazin Coca-Cola Srbija svoje posetioce vodi kroz magični svet… »

LAVA: Štitna žlezda je zvezda

Lepota i zdravlje 16.03.2018
Nisam ni sanjala koliko ljudi ima ovaj problem sve dok ga i sama nisam dobila. Potpuno spontano otišla sam na neki sistematski pregled pre nekoliko godina, i rekli su mi da imam zadebljanja na štitnoj žlezdi, ciste, i da je neophodno da što pre… »

Krstarenje svetom snova i lepotama Evrope

Lepota i zdravlje 16.03.2018
Da li, možda, znate kako izgleda Uskrs u Grčkoj? I kakvi su običaji u ovoj pravoslavnoj zemlji u danima jednog od najvećih hrišćanskog praznika? Da li Grci, baš kao i mi, farbaju jaja odnosno kakvo je to jelo s imenom “magirica”? Uostalom, zar… »