Izvor: Moj Novi Sad/Vojvodina arhiva vesti 16.03.2018

NEZVANIČNO: Dva člana nadzornog odbora GSP uskoro podnose ostavke

Moj Novi Sad 16.03.2018
Kako javljaju pojedini gradski mediji, dva od ukupno tri člana nadzornog odbora JGSP "Novi Sad", podnose ostavke na te pozicije. Kako od izvora bliskog ovom gradskom preduzeću nezvanično saznaje portal "NS uživo", ostavke su direktna posledica… »

U toku pripreme za 25. Novosadski polumaraton

Moj Novi Sad 16.03.2018
Novosadski polumaraton, 25. po redu, održaće se u nedelju, 25. marta, a start trke zakazan je na Trgu slobode u 11 časova, precizirano je na današnjem sastanku Organizacionog odbora 25. Novosadskog polumaratona, gradskih službi, preduzeća i… »

Dom Zdravlja danas organizuje merenje očnog pritiska za sve zainteresovane

Moj Novi Sad 16.03.2018
U okviru Nedelje borbe protiv glaukoma Dom zdravlja "Novi Sad" danas organizuje merenje očnog pritiska, budući da je povišen očni pritisak najvažniji faktor rizika za nastanak glaukoma. Svi zainteresovani građani mogu da dođu bez uputa i… »

Četvrti Novosadski noćni bazar večeras na Ribljoj pijaci

Moj Novi Sad 16.03.2018
Nakon tri uspešna bazara, danas, 16. marta 2018. godine od 18 do 24h, organizuje se četvrti Novosadski noćni bazar na Ribljoj pijaci. U želji da se podeli znanje i širi pozitivna energija, okupljaju se i ovog puta mali proizvođači i izlagači… »

Bez vode firma "Delfi" i deo Ložioničke ulice

Moj Novi Sad 16.03.2018
Iz JKP "Vodovod i kanalizacija" obaveštavaju da će zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 15 sati biti firma "Delfi", dok će do 12 sati bez vode biti deo Ložioničke ulice (od Ulice Iva Ćipika do Bulevara Slobodana Jovanovića). NAPOMENA… »

TOPLANA: Od utorka počinje očitavanje vodomera i brojila za mart

Moj Novi Sad 16.03.2018
Iz JKP "Novosadska toplana" najavljuju da od utorka, 20. marta, njihovi radnici počinju sa očitavanjem stanja utroška toplotne energije na merilima toplote i na vodomerima za toplu potrošnu vodu za tekući mesec. Tim povodom, iz ovog gradskog… »

Epidemija malih boginja u martu dosegla vrhunac

Moj Novi Sad 16.03.2018
Epidemiolog Zoran Radovanović izjavio da je poslednjih meseci povećan broj vakcinisanih, dodajući da treba očekivati da epidemija malih boginja polako jenjava. Radovanović je kazao da je u martu epidemija malih boginja dostigla vrhunac, kao i da je… »

BESKUĆNIK

Moj Novi Sad 16.03.2018
Piše: NEBOJŠA RELJIN Zima. Možda neki februar. “Nije važno”. U velikom gradu kao što je Novi Sad, zime su surove, pogotovo za nas koji nemamo gde da odemo, a da nas odatle ne isteraju. Mislim da je bilo minus deset stepeni. Ili je to bio… »

Edukacijom dece do ekološki osvešćene svakodnevice

Moj Novi Sad 16.03.2018
Kompanija „Erker inženjering“ je u cilju edukacije najmlađih Novosađana i podizanja svesti građana o očuvanju životne sredine, donirala mini eko punktove za separaciju otpada privatnim osnovnim školama „Miroslav Antić“ i „Tvrđava“… »

"UZMI RAČUN I POBEDI": Skoro 4,5 miliona koverti pred treće izvlačenje

Moj Novi Sad 16.03.2018
Blizu 4,5 miliona pošiljki sa slipovima i fiskalnim računima naći se u trećem izvlačenju u igri "Uzmi račun i pobedi", navode organizatori nagradne igre. Radnici "Pošte Srbije" danas su u prisustvu pripadnika policije ubacili u ''bazen'' 334.234… »