Izvor: Niške vesti/Regioni arhiva vesti 16.03.2018

Niškom glumcu nagrada na susretima profesionalnih pozorišta lutaka

Niške vesti 16.03.2018
Stručni žiri dodelio je nagradu za glumačko ostvarenje glumcu Dejanu Gociću, za ulogu Šeširdžije u predstavi „Alisa u zemlji čuda“. Do sada je niško Pozorište lutaka sa predstavom “Alisa u zemlji čuda” učestvovalo na šest nacionalnih… »

Treća internet škola digitalnog novinarstva

Niške vesti 16.03.2018
Škola digitalnog novinarstva namenjena je zaposlenim i nezaposlenim novinarima od 22 do 30 godina starosti, a prednost imaju oni koji rade za lokalne medije. Kandidati treba da imaju najmanje dve godine redakcijskog iskustva, znanje pisanog i govornog… »

Humanitarni turnir u malom fudbalu „Igraj za Teu“

Niške vesti 16.03.2018
Opštinski odbor Niš-Pantelej Srpske radikalne stranke i Savet za omladinu i sport Gradskog odbora Niš, organizatori su ovog humanitarnog turnira. Uplata po ekipi će iznositi 1000 dinara i uplaćivaće se direktno na žiro račun porodice male Teodore… »

Rezultati Gradske opštine Medijana za primer

Niške vesti 16.03.2018
Gradska opština Medijana, po brizi za pronatalitetnu politiku i porodice sa troje i više dece, po oceni Pokreta za decu tri plus, peta je od 169 gradova i opština u Srbiji kao jedina gradska opština, odnosno opština koja nije jedinica lokalne… »

Mališani vrtića „Švrća“ prikupljali novac „za Nikolinin život“

Niške vesti 16.03.2018
Akcija je organizovana uz saglasnost Saveta roditelja vrtića, a u saradnji sa roditeljima, Udruženjem penzionera i zaposlenima u Specijalnoj psihijatrijskoj bolnici. Mali humanitarci i vredne pčelice su zajedno sa roditeljima, bakama, dekama i… »

Divlja deponija na arheološkom nalazištu Bubanj

Niške vesti 16.03.2018
Arheološko nalazište je pod zaštitom države od 1954. godine a pojedini sugrađani nisu zadovoljni onim što se danas tamo može zateći, pa su se redakciji Niških Vesti obratili ovim fotografijama. Iz JKP „Mediana“ kažu da problem ne može da se… »