Izvor: OK radio/Regioni arhiva vesti 16.03.2018

Nađena marihuana na parkingu

OK radio 16.03.2018
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju, po nalogu zamenika tužioca Višeg javnog tužilaštva u Vranju, odredili su zadržavanje do 48 sati N.A (23) iz okoline Bujanovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo… »

Brana Prvonek dobija prostorni plan

OK radio 16.03.2018
Pomoćnik ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture mr Đorđe Milić, održao je u Vranju javnu prezentaciju Plana područja posebne namene sliva akumulacije brane Prvonek. Prezentaciji su prisustvovali gradonačelnik Slobodan Milenković sa… »

Studenti iz Rusije gosti u Gimnaziji

OK radio 16.03.2018
U čast dana škole Gimnazije “Bora Stanković”, od 20. do 28. marta u Vranju će biti organizovana “Nedelja škole”. Suzana Mišić Stanković, direktorka Gimnazije, kaže das u se i ove godine učenici i Đački parlament potrudili da nizom… »

Tužbe protiv NATO država kreću sa juga

OK radio 16.03.2018
U Eparhijskom domu u Vranju održan je preliminarni skup u formiranju lokalnog Saveta za pripremanje tužbi protiv država članica NATO alijanse zbog posledica bombardovanja osiromašenim uranijumom 1999. godine. Pored domaćina skupa, „Udruženja… »

Morbile: Preminula beba zaražene majke

OK radio 16.03.2018
Beba koja je rođena na Infektivnoj klinici u Nišu, gde se majka lečila od morbila, preminula je na Dečjoj internoj klinici. "Uzrok smrti je krvarenje u centralnom nervnom sistemu kao posledica nezrelih krvnih sudova, a usled prevremenog rođenja"… »

Koferi puni švercovanih cigareta

OK radio 16.03.2018
Vranje - Carinici su u sredu, u saradnji sa policijom, prilikom kontrole autobusa, na graničnom prelazu Preševo sprečili pokušaj krijumčarenja skoro 1.500 paklica cigareta „marlboro“ i „vinston“, saopštila je Uprava carina. Na graničnom… »

Problema ima, ali stadion će biti gotov na vreme

OK radio 16.03.2018
Iako u javnosti Vranja kolaju priče o problemima i probijanju rokova na rekonstrukciji Gradskog stadiona, nadležni tvrdi da se dinamika posla poštuje i da će stadion biti otvoren na vreme. Trenutno se radi na sređivanju dokumentacije sa partnerima iz… »

Saglasnost Veća na nove autobuske linije

OK radio 16.03.2018
Gradsko Veće Vranja dalo je saglasnost na zahtev preduzeća za saobraćaj “Kavim Jedinstvo” za utvrđivanje privremene linije Vranje - Kupinince -Rataje i Vranje - Pavlovac - Gornje Žapsko. Prema navodima Zorice Jović, portparola GV, ova saglasnost… »

Štab za vanredne situacije o klizištima

OK radio 16.03.2018
Štab za vanredne situacije grada Vranja razmatrao je na sednici u četvrtak stanje klizišta na teritoriji grada. Naloženo je stručno-operativnom timu da izađe na teren, sagleda stanje postojećih i potencijalnih klizišta i predloži preduzimanje… »

U Eparhiji skup o tužbi protiv NATO zemalja

OK radio 16.03.2018
Vranje - Tribina o formiranju lokalnog saveta za pripremu tužbe protiv država članica NATO alijanse biće održana u petak u 18 časova u sali Eparhije vranjske. Iako je ranije najavljeno da će skup biti održan u sali Doma Vojske, izabrana je sala… »