Izvor: Pirotske vesti arhiva vesti 16.03.2018

Gimnazijalci priredili drugi po redu GIMPI fest – Festival nauke

Pirotske vesti 16.03.2018
Danas se u Sokolani pirotske Gimnazije održava drugi po redu GIMPI fest – Festival nauke koga organizuju učenici pirotske Gimnazije. Na drugom festivalu predstavili su se nadareni đaci iz oblasti fizike, hemije, matematike, sociologije, istorije i… »

Vanelina Veleva, bivša vicešampionka sveta u skoku u vis u subotu u Pirotu

Pirotske vesti 16.03.2018
Bivša vicešampionska sveta u skoku u vis Venelina Veleva iz susedne Bugarske u subotu će prisustovati u Pirotu na Međunarodnom skakačkom mitingu “Zimski jump 2018”. Ovaj miting se održava u balon hali Mlekarske škole a organizatori su Atletski… »

Koja su prava potrošača, kada tražiti pomoć tržišne inspekcije, udruženja potrošača, sudova…

Pirotske vesti 16.03.2018
Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija povodom 15. marta, kada se obeležava svetski dan potrošača objavilo je brošuru sa detaljnim prikazima svim prava potrošača. U pomenutoj brošuri, koju možete pogledati klikom na naredni LINK… »

TSC najavljuje meč u Pirotu kao pravu bitku za bodove

Pirotske vesti 16.03.2018
Da u nedelju u Pirot dolazi zaista jedna od najbolje organizovanih ekipa u Prvoj ligi Srbije, kako je kazao treber Belih Goran Lazarević na konferenciji za štampu, dokaz je i najava meča koja je poslata Pirotskim vestima iz Bačke Topole sa svim… »

Uroš ovog vikenda na turniru u Roterdamu, svetska elita u karateu na okupu

Pirotske vesti 16.03.2018
Uroš Mijalković sutra u podne nastupa na još jednom elitnom svetskom turniru u karateu, Premier ligi u Roterdamu gde će se okupiti svetska elita u karateu, kazao je Pirotskim vestima njegov trener Nenad Đorđević. Među potencijalnim protivnicima… »

Volonterski kamp u Gostuši deo Evropske godine kulturnog nasleđa 2018

Pirotske vesti 16.03.2018
Projekat pod nazivom “Usvoji domaćinstvo u Gostuši” (“Adopt a Household in Gostuša”) realizuje se u toku leta, kao volonterski kamp i jedini je u Srbiji koji je zvanično sertifikovan kao deo programa “Evropska godina kulturnog nasleđa… »

Održan inicijalni sastanak Sekcije usluga za održavanje objekata i profesionalnih upravnika zgrada

Pirotske vesti 16.03.2018
Na poziv Privredne komore Srbije, Regionalne privredne komore Nišavskog, Pirotskog i Topličkog okruga u Nišu održan je inicijativni sastanak Sekcije usluga za održavanje objekata i profesionalnih upravnika zgrada. Sastanku su prisustvovali oko 30… »

Pirotski kuvari sve traženiji u zemlji i inostranstvu

Pirotske vesti 16.03.2018
Pirotski kuvari, od kojih je većina osnove kulinarstva naučila u Ekonomskoj školi, smeru – kuvar, sve su traženiji u zemlji i inostranstvu. Već sada su brojni pirotski majstori kulinarstva angažovani u elitnim restoranima u Moskvi, Sankt… »

Đurđić se vraća u Švedsku, novi je adut Hamarbija

Pirotske vesti 16.03.2018
Nekadašnji fudbaler Radničkog, Partizana, reprezentativac Srbije vraća se u Švedsku. Đurđić je novi adut švedskog Hamarbija za koga je potpisao ugovor na godinu dana sa opcijom produženja za još dve sezone. Nikola je Pirotskim vestima kazao da… »

Puleni Bate Mitrovića na zajedničkoj večeri podižu atmosferu pred gostovanje Rada

Pirotske vesti 16.03.2018
Na ideju Darka Marića kompletna omladinska ekipa na čelu sa direktorom Ivanom Džunićem i trenerom Bratislavom Mitrovićem na zajedničkoj večeri u Bianca event centru. Omladinci na zajedničkoj večeri Cilj okupljanja je jačanje ekipnog duha pred… »