Izvor: Press/Regioni arhiva vesti 16.03.2018

N. Pazar: Opasne hemikalije u fabrici, magacin se urušava

Press 16.03.2018
Novi Pazar -- Odbor poverilaca Tekstilnog kombinata "Raška" u stečaju iz Novog Pazara obavestio o štetnim hemikaliama koje se nalaze u krugu fabrike. Foto: Promo Odbor je obavestio Ministarstvo zaštite životne sredine i stečajnog sudiju o lošem… »

Dom zdravlja ne zna ima li vakcina protiv hepatitisa B

Press 16.03.2018
Niš -- Roditelji u Nišu koji su svoju decu vodili ovih dana na vakcinaciju protiv hepatitisa B, kažu da su ih lekari sa pedijatrije vraćali jer trenutno nema vakcina. Foto: Screenshot Ovakva iskustva roditelja ne mogu da potvrde u upravi niškog Doma… »

Danas toplo, mestimično sa kišom, od nedelje osetno hladnije

Press 16.03.2018
U Srbiji će danas biti pretežno oblačno, mestimično sa kišom ili kratkotrajnim pljuskom, toplo. Foto:Blic.rs Vetar će biti slab i umeren, u košavskom području i na planinama povremno jak, jugoistočni. Jutarnja temperatura od 4 do 10, najviša… »

Treći kruševački polumaraton u nedelju

Press 16.03.2018
Treći kruševački polumaraton i trka na 10 kilometara održaće se u nedelju i okupiće oko 650 učesnika. Foto:Gettyimages "Do sada se za polumaraton prijavilo više od 450 takmičara, za trku na 10 kilometara više od 150 učesnika", rekao je… »

Poks: Država da ispita imovinu "starleta"

Press 16.03.2018
Pokret obnove Kraljevine Srbije se oglasio saopštenjem u kom javno traži od države Srbije da ispita imovinu “starleta“. Foto: Screenshot Kako se navodi, povod za saopštenje je informacija koju su pojedini mediji preneli, da je jedna “estradna… »