Izvor: RTV Novi Pazar arhiva vesti 16.03.2018

Od nedelje drastičan pad temperature i sneg

RTV Novi Pazar 16.03.2018
Lepom vremenu i prolećnim temperaturama bliži se kraj. U to ćemo se uvertiti već drugog dana vikenda, u nedelju kada će temperatura biti u drastičnom padu. Očekuje se da će razlika temperature između subote i nedelje, u pojednim mestima, biti i… »

Pola tuceta u laganom ritmu

RTV Novi Pazar 16.03.2018
Klub malog fudbala Novi Pazar pobedio je večeras na domaćem terenu ekipu Pirota sa 6:2, u utakmici 16. kola Prve futsal lige. Strelci za Pazar bili su Elvedin Sadović u trećem, Mersid Radetinac u osmom i 27, Denis Camić u 30, Andrijano Knežević u… »

Novi Pazar trijumfalno otvorio polufinale

RTV Novi Pazar 16.03.2018
Odbojkaši Novog Pazara pobedili su večeras ekipu subotičkog Spartaka sa 3:0 u setovima (25:23, 25:23, 25:22), u prvom susretu polufinalne serije plej-ofa Superlige, koja se igra na tri dobijene utakmice. Domaćina je do pobede predvodio Marko… »

“Seti se da si smrtan”

RTV Novi Pazar 16.03.2018
Memehto Mori-Seti se da si smrtan naziv je priručnika psihologa i psihoterapeuta Petra Jeknića, koji je promovisan u Novom Pazaru. Jeknić je ovu knjigu posvetio svojim kolegama, ali i i onima koji boluju od teških bolesti, izlečenima, članovima… »

Privodi se kraju film o “Starom dedu”

RTV Novi Pazar 16.03.2018
Film Stari Dedo – multimedijalni portert istorije, kulture i tradicije Novog Pazara će ovih dana biti završen. Kroz kratak video sadžaj na autentičan i zanimljiv način biće predstavljene fortografije do kojih je istraživanjem došao administrator… »

“Pravilnik o podsticajima” za poljoprivrednike

RTV Novi Pazar 16.03.2018
„ Pravilnik o podsticajima u stočarskoj proizvodnji” Ministarstva poljoprivrede, šumarstva I vodoprivrede predstavljen je poljoprivrednicima u selu Šipče. Tribina sa ciljem da upozna stočare o zakonskim pravima okupila veliki broj tamošnjih… »

U Planu po nove bodove (subota, 19.00)

RTV Novi Pazar 16.03.2018
Košarkaši Novog Pazara gostuju sutra ekipi Plane iz Velike Plane, u utakmici 22. kola Druge lige Srbije. “Ne bi trebalo da bude previše problema za nas. Očekujem da pobedimo i ostanemo u konkurenciji za plasman u Košarkašku ligu Srbije”, rekao… »

Aktivnim mjerama zapošljavanja do smanjenja broja nezaposlenih

RTV Novi Pazar 16.03.2018
Grad Novi Pazar i filijala Nacionalne službe za zapošljavanje zajedničkim djelovanjem radiće na realizaciji Lokalnog akcionog plana zapošljavanja za ovu godinu. Ovim strateškim dokumentom predviđeno je otvaranje više od stotinu novih radnih… »

Gimnazijalci osvojili gradsku ligu u malom fudbalu

RTV Novi Pazar 16.03.2018
Učenici novopazarske Gimnazije osvojili su danas gradsku ligu u konkurenciji srednjih škola, čiji su organizatori ovdašnji Sportski savez i Savez za školski sport. Oni su u finalnoj utakmici u staroj Hali sportova pobedili Ekonomsko-trgovinsku školu… »

Tehnički pregledi će izgledati drugačije

RTV Novi Pazar 16.03.2018
Još nije poznato kolika će biti cena tehničkog pregleda vozila kada na snagu stupi izmenjen Zakon o bezbednosti saobraćaja, ali sigurno je da više neće biti besplatnih tehničkih pregleda. U ovoj oblasti novi Zakon predviđa i druge zanimljive… »