Izvor: Sandžak press/Regioni arhiva vesti 16.03.2018

ZAPOSLENI U NOVOM PAZARU STRAHUJU OD NAJGOREG: Opasne hemikalije u magacinu, a objekat pred rušenjem!

Sandžak press 16.03.2018
Odbor poverilaca Tekstilnog kombinata “Raška” u stečaju iz Novog Pazara obavestio je danas Ministarstvo zaštite životne sredine i stečajnog sudiju o lošem stanju magacina “Dorade”, za koji tvrde da je urušen, iako se u njemu nalaze štetne… »

Priboj uskoro dobija kružni tok

Sandžak press 16.03.2018
U cilju poboljšanja postojeće saobraćajne infrastrukture, dugogodišnji plan postavljanja kružnog toka na raskrsnici kod novog mosta, biće realizovan ovog proljeća. Projektom poboljšanja raskrsnice predviđeno je da se raskrsnica ulica Nemanjine i… »

Istočna Ghouta: Najveći egzodus u sirijskom ratu

Sandžak press 16.03.2018
Novi egzodus ukazuje da rat koji je izazvao najgoru humanitarnu katastrofu u svijetu postaje još gori dok ulazi u osmu godinu. Deseci hiljada muškaraca, žena i djece pobjegli su iz opkoljenih enklava Istočne Ghoute, u danu najmasovnijeg egzodusa u… »

Rehabilitacija puta Novi Pazar-Raška na proljeće 2019. – U planu i izgradnja biciklističke staze

Sandžak press 16.03.2018
Projekat rehabilitacije državnog puta Novi Pazar-Raška realizovaće se na inicijativu Grada Novog Pazara, sredstvima Svjetske banke, Evropske banke i Evropske banke za obnovu i razvoj, prenosi sajt tog grada. Cilj projekta je, prema riječima gradskog… »

Zukorlić – Nema procvata nauke bez ozbiljnog pristupa visokom obrazovanju

Sandžak press 16.03.2018
Predsjednik Odbora za obrazovanje, nauku, tehnološki razvoj i informatičko društvo dr. Muamer Zukorlić i dr. Branislav Simonović naučni savjetnik Instituta za opštu i fizičku hemiju bili su gosti radija Beograd 2 na temu nauke u Srbiji danas. Dr… »

Kalač odgovorio na optužbe: Ime Rifata Fejzića nije na mom spisku podrške (Video)

Sandžak press 16.03.2018
Gosti Petra Komnenića u emisiji “Načisto” bili su: Vasilije Miličković, Marko Milačić, Hazbija Kalač i Đorđije Blažić. Hazbija Kalač tom prilikom istakao da ne razmatra povlačenje kandidature, te da je njegova kandidatura sretan događaj… »

Odbojkaši Novog Pazar – Čeka nas težak posao, ali cilj je isti – finale

Sandžak press 16.03.2018
Odbojkaš Novog Pazara Benjamin Daca rekao je da njegovu ekipu očekuje težak posao u polufinalnoj seriji plej-ofa Superlige protiv subotičkog Spartaka. “Iza nas je sedam meseci napornog rada i dobrih rezultata, fizički i psihički neće biti lako… »

Bukvići spremni za Srbija open

Sandžak press 16.03.2018
Takmičari novoformiranog Sportskog udruženja borilačkih sportova Pazar Saida i Sedad Bukvić nastupiće tokom predstojećeg vikenda u disciplini K1 na Srbija open kik-boks kupu u Beogradu, koji će okupiti borce iz 10 država. “To je prvo veće… »

Turska pomaže pripremu poljoprivrednih projekata u novopazarskom kraju

Sandžak press 16.03.2018
Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Bišević primio je delegaciju Univerziteta Mehmet Akif Ersoy iz Turske, na čelu sa rektorom Ademom Korkmazom. Kako prenosi sajt tog grada, tokom susreta bilo je reči o saradnji na izradi projekata iz oblasti… »

Da li dunjalučki život treba da bude naš zatvor?

Sandžak press 16.03.2018
Jusuf, a.s., se suočio sa dvije opcije: da podlegne zavođenju El-Azizove žene ili da ode u zatvor. U trenutku kada je morao da bira između ovo dvoje, on je kazao: Gospodaru moj draža mi je tamnica od ovoga na što me one navraćaju. I ako Ti ne… »