Izvor: Studio B/Beograd arhiva vesti 16.03.2018

Počinje niz infrastrukturnih radova u Beogradu

Studio B 16.03.2018
Gradski menadžer Goran Vesić rekao je da će u narednom periodu u Beogradu biti realizovani važni infrastrukturni projekti, čija je realizacija usko povezana i međusobno uslovljena. On je najavio postavljanje šina na Mostu na Adi, izgradnju novog… »

Na Paliluli besplatna pripremna nastava za malu maturu

Studio B 16.03.2018
Gradska opština Palilula za učenike osmog razreda svih osnovnih škola na teritoriji opštine organizuje besplatne časove pripremne nastave za upis u srednju školu. Cilj nam je da se učenici Palilule što bolje pripreme za prijemni ispit i stoga je… »

Vukosavljević: Narodni muzej biće otvoren na Vidovdan

Studio B 16.03.2018
Ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević izjavio je da će Narodni muzej biti svečano otvoren na Vidovdan, 28. juna, čime će „biti ispravljena neverovatna nepravda koja je naneta kulturnom životu“. „Ako ne bude invazije skakavaca… »

Naloženo uklanjanje nelegalnog objekta u Tošinom bunaru

Studio B 16.03.2018
Sekretarijat za inspekcijske poslove naložio je predsedniku opštine Novi Beograd Aleksandru Šapiću da ukloni još jedan nelegalni objekat na Tošinom bunaru. Taj objekat postavljen je mimo odluke i propisa grada, kaže sekretar za inspekcijske poslove… »

Najboljim zvezdarskim učenicima osnovnih škola uručeni bicikli

Studio B 16.03.2018
Predsednik gradske opštine Zvezdara Miloš Ignjatović uručio je u zgradi opštinske uprave bicikle najboljim učenicima zvezdarskih osnovnih škola. Bicikle su na poklon dobila po dva najbolja učenika iz svih 14 osnovnih škola na Zvezdari. Miloš… »

Za turiste iz Rusije kreirani prvi paket – aranžmani za Balkan

Studio B 16.03.2018
Na Sajmu turizma MITT u Moskvi predstavljeni su prvi paket-aranžmani za putovanje na Balkan za turiste iz Rusije. Paket-aranžmane je kreirala agencija „Bohemija” iz Bugarske, sa kojom Turistička organizacija Beograda ima višegodišnju saradnju, a… »

Osnovne škole spremne za predstojeći upis

Studio B 16.03.2018
Osnovne škole u prestonici spremno dočekuju predstojeći upis koji počinje 2. aprila, kaže Elena Bilić iz Sekretarijata za obrazovanje i dečiju zaštitu. U 202-e osnovne škole upisaće se oko 15.000 djaka a sve informacije o potrebnim dokumentima… »

Asfaltiranje puteva u Rakovici

Studio B 16.03.2018
U toku je asfaltiranje puteva na tri lokacije u Rakovici. Ulica Aleksandra Vojinovića već je dobila novi asfalt, a u narednom periodu planira se asfaltiranje na više od deset lokacija na toj opštini, kaže predsednik Vladan Kocić . Istovremeno… »

OŠ „Nikola Tesla“ u Rakovici rekorder po broju prikupljenih čepova

Studio B 16.03.2018
Djaci osnovne škole Nikola Tesla u Rakovici su rekorderi po broju prikupljenih čepova u okviru humanitarne akcije Čep za hendikep. Oni su za mesec dana prikupili 700 kilograma plastičnih čepova, a sredstva od te akcije biće namenjena kupovini… »