Izvor: Subotica.com/Vojvodina arhiva vesti 16.03.2018

Održana promocija knjige "Logopedove pesmice za progovaranje"

Subotica.com 16.03.2018
U čitaonici Gradske biblioteke Subotica, večeras je održana promocija knjige "Logopedove pesmice za progovaranje" autorki Dragane Dženopoljac i Danijele Rodić, u izdanju Logopraktike Subotica. Udruženje Logopraktika Subotica osnovano je s ciljem da… »

Vremenska prognoza za vikend

Subotica.com 16.03.2018
Tokom sutrašnjeg dana, temperatura će se kretati u rasponu od -4 do 8 stepeni, a duvaće jak, pretežno severoistočni vetar, brzinom do 9 metara u sekundi. Dan će obeležiti oblačno vreme i kiša, dok se u večernjim časovima očekuje sneg. Jutarnje… »

Održana treća sednica Parlamenta privrednika

Subotica.com 16.03.2018
U Regionalnoj privrednoj komori Severnobačkog okruga danas je održana treća sednica Parlamenta privrednika. Nakon radnog dela, usledio je svečani deo sednice na kojem su dodeljene plakete i diplome nagrađenim kompanijama za poslovanje u 2017. godini… »

Osim elektronskih dnevnika, uskoro i elektronski udžbenici

Subotica.com 16.03.2018
Pored OŠ "Miroslav Antić" na Paliću, Politehnička škola bila je jedina srednja stručna škola u Vojvodini koja je, u okviru pilot projekta, 1. septembra započela primenu elektronskog dnevnika. Nataša Jakovljev, pomoćnica direktora škole i… »

Isplata socijalnih davanja od sutra

Subotica.com 16.03.2018
Isplata novčane socijalne pomoći, posebne novčane naknade (pravo po Zakonu o socijalnoj zaštiti), kao i isplata dodatka za negu i pomoć drugog lica za februar, započeće sutra, 17. marta, saopštila je banka "Poštanska štedionica". Takođe sutra… »

Grad zaključio nabavku 79 protivgradnih raketa

Subotica.com 16.03.2018
Lokalna samouprava zaključila je Ugovor o nabavci 79 protivgradnih raketa za potrebe rada 23 stanice na široj teritoriji grada Subotice. Rakete će biti isporučene do 31. marta. Po osnovu ranije raspisanog tendera u četvrtak je zaključen ugovor sa… »

Izgradnja parkinga ispred Hale sportova najvažniji zadatak MZ Dudova šuma

Subotica.com 16.03.2018
Dudova šuma je, poput Novog sela, jedna od najvećih mesnih zajednica u Subotici sa preko 11.000 stanovnika. Infrastrukturno je jedno od najuređenijih gradskih naselja, ali i dalje postoje određene ulice koje kvare utisak šireg centra grada. Novi… »

Bogdan Laban se nagodio sa tužilaštvom, "oportunitet" rešio spor

Subotica.com 16.03.2018
Gradonačelnik Subotice Bogdan Laban neće biti krivično gonjen za ugrožavanje sigurnosti Vladimira Polovine, profesora Građevinskog fakulteta u Beogradu, odnosno zato što mu je 26. avgusta uputio niz pretnji i uvreda, među kojima i onu da će mu… »