Izvor: Tračara arhiva vesti 16.03.2018

Danas je osam godina bez Ksenije Pajčin

Tračara 16.03.2018
Pre osam godina, 16. marta 2010. godine, dogodila se jedna od najvećih tragedija na srpskoj estradi. Filip Kapisoda ubio je pevačicu Kseniju Pajčin, nakon čega je pucao u sebe. Sve se odigralo u Ksenijinom stanu, u Nikšićkoj ulici na Voždovcu… »

Anabela se povlači iz javnog života: Ne želim da budem javna ličnost

Tračara 16.03.2018
Naša pevačica Anabela Atijas je odlučila da se u potpunosti povuče iz javnog života i to zauvek. Anabela je za Svet izjavila da je počelo da joj smeta pažnja koju dobija, zbog čega će prestati da daje izjave i da se pojavljuje u medijima. ”Po… »

Policija intervenisala zbog nastupa Maje Berović

Tračara 16.03.2018
Zbog nastupa Maje Berović koji je popularna pevačica održala u Leskovcu, morala je da interveniše policija. Kako pišu domaći mediji, vlasnica hitova Balmain i Mala lomi nastupala je u jednom klubu na jugu Srbije, a interesovanje za nastup bilo je… »

Duško sprema Jeleni ogromno iznenađenje za desetogodišnjicu braka

Tračara 16.03.2018
Duško Tošić i Jelena Karleuša će 28. juna proslaviti 10 godina braka, a slavni fudbaler je već pronašao odgovarajući poklon za svoju dragu. Naime, kako naša pevačica često boravi u Istanbulu, suprug je odlučio da joj kupi vilu u ovom Turskom… »

Soraja kupila stan u Beogradu na vodi za 250 hiljada evra

Tračara 16.03.2018
I dok Srbiju potresaju priče o lažnim studentima koji nemaju šta da jedu, izgleda da nepoznati biznisi srpskih starleta cvetaju sve više iz dana u dan. Soraja Vučelić tako je uspela da sebi priušti luksuzni stan u Beogradu na vodi, a prema pisanju… »

Milan Stanković: Rano je da budem otac

Tračara 16.03.2018
Milan Stanković u poslednje vreme prilično je glasan kada su u pitanju njegove životne odluke, a nakon poruke koju je imao za dame, sada je govorio i o roditeljstvu. U jednom TV intervjuu, Stanković je izjavo da ne zna kada će postati otac, te da mu… »

Emina Jahović vraća se u Novi Pazar?

Tračara 16.03.2018
Emina Jahović vratiće se životu u Srbiji, nakon što se razvod od Mustafe Sandala privede kraju. Pevačica ne može da podnese pritisak turskih medija, koji je iz dana u dan sve jači i jači. Jahovićeva će se, navodno, vratiti u porodičnu kuću u… »

Jennifer Lopez: Reditelj mi je tražio da pokažem grudi

Tračara 16.03.2018
Već mesecima se u javnosti pojavljuju detalji mnogobrojnih slučajeva zlostavljanja žena u Holivudu, a među žrtvama se našla i Jennifer Lopez, koja je progovorila o svom iskustvu. “Nisu me zlostavljali kao druge žene, ali sam imala poprilično… »