Izvor: Užice oglasna tabla arhiva vesti 16.03.2018

Uhapšen čovek u Požegi, osumnjičen da je zadavio suprugu

Užice oglasna tabla 16.03.2018
R. M. (59) iz Požege uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ubistvo. Postoje osnovi sumnje da je R. M. u porodičnoj kući u Požegi svoju suprugu, nakon verbalne rasprave, rukama stezao oko vrata i tako je usmrtio, saopštila je policija… »

(FOTO) Filmska akcija u Užicu: Policija blokirala ulaz i izlaz i grada, uhapšeno nekoliko muškaraca

Užice oglasna tabla 16.03.2018
U Užicu je popodne počela velika policijska akcija u kojoj je jedan deo grada bio blokiran, saznaje Kurir sa lica mesta. Na licu mesta je prisutno više policijskih vozila, kombija i džipova. Policija je blokirala ulaz i izlaz i grada, a kako… »

Literarni konkurs „Srbija i Rusija“ za đake škola Zlatiborskog okruga

Užice oglasna tabla 16.03.2018
Srpsko-ruski klub i ove godine raspisuje literarni konkurs namenjen studentima i učenicima osnovnih i srednjih škola Zlatiborskog okruga. Ovogodišnji naziv konkursa je „Srbija i Rusija“. Autori mogu poslati neograničen broj radova, pisanih u… »

Ratko Erić: „Hvala mojim Užičanima na podršci“ (VIDEO)

Užice oglasna tabla 16.03.2018
Nastup za pamćenje u šouu „Nikad nije kasno“ imao je Ratko Erić. Ovaj Užičanin priredio je neviđeni spektakl u takmičenju veterana otpevavši prvo pesmu „Pusti me“od Harisa Džinovića, za koju žiri nije štedeo reči hvale. Odmah nakon… »

Zanat od kojeg živi celo selo i dama koja ga je usavršila

Užice oglasna tabla 16.03.2018
Lepa priča iz okoline Užica… Dok mnoge žene iz Zlakuse pomažu svojim muževima i rođacima, Danica Šunjevarić (40) jedna je od malobrojnih koja poznaje kompletan proces nastanka grnčarskog proizvoda. U svojoj radionici u ovom nadaleko poznatom… »