Automobili arhiva vesti 17.03.2018

Jaguar će konstruisati F-Type sa petoro vrata?

Auto blog 17.03.2018
Direktor dizajna kompanije Jaguar je izjavio da mu ideja o modelu F-Type sa petoro vrata, koji bi podsećao na novi, skoro predstavljeni Mercedes AMG GT 4-door Coupe deluje veoma zanimljivo. Tokom jednog od intervjua na Sajmu automobila u Ženevi, Ian… »

FIAT i Alfa Romeo osvajaju Nemačku – akcijom "staro za novo"

Auto blog 17.03.2018
Italijanski gigant FIAT i njegov podbrend Alfa Romeo pokušavaju da se probiju na najveće evropsko trižšte – Nemačku. Dva brenda će pokušati da privuku kupce velikim popustom do čak 8.000 evra za one koji prilikom uzimanja novog modela kao zamenu… »

Au, kakva mašina! Mustang Shelby GT500 pokazao lice (video)

Srbija danas 17.03.2018
Opako. Novi Ford Mustang Shelby GT500 promovisan je javnosti novim "tizerom" prednje maske. Ford je najavio dolazak novog GT500 za sledeću godinu. Novi Mustang Shelby odlikuju masivna prednja maska koja seže do same donje ivice branika. Dominira i… »

BMW X2 - Kompaktni krosover predstavljen u Srbiji

Moj auto 17.03.2018
Nedugo nakon međunarodnog predstavljanja, atraktivni novitet iz „BMW“ programa stigao je i u Srbiju. Reč je o premijum krosoveru „X2“ koji promoviše naglašeno sportski dizajn, dinamičnu vožnju i najsavremenije motore. Takođe, novi „X2“… »

Opasnost od odrona na mnogim putevima u Srbiji

Mondo 17.03.2018
Mokri kolovozi očekuju vozače, a posebno su opasna oštećenja ispunjena vodom. Foto: MONDO/Marko Tanasković U većem delu Srbije pada slaba ili umerena kiša, pa su kolovozi mokri i vozači treba da prilagode vožnju uslovima na putu, saopštio je… »

Volkswagen Arteon Shooting Brake možda i sa V6 motorom

Auto blog 17.03.2018
O Shooting Brake varijanti Arteona se govorilo još prošle godine, kada su ljudi iz Volkswagena potvrdili da se u kompaniji o tome zaista i razmišlja. Sada pojedini mediji pišu da su u međuvremenu u Volkswagenu dali i zvanično zeleno svetlo za… »

Ford najavio modele Bronco, Explorer ST i Mustang Shelby GT500

Total car 17.03.2018
Ford je na internet pustio nekoliko tizer fotografija na kojima se vide modeli Bronco, Explorer ST i Mustang Shelby GT500. Predstavljene kao deo veće prezentacije, tizer fotografije nam daju prvi uvid u to kako će izgledati potpuno novi Bronco, koji će… »

Kraj proizvodnje za DS4 i DS5

Auto blog 17.03.2018
PSA premium brend DS je potvrdio da će u maju u fabrikama Mulhouse i Sochaux u Francuskoj prestati sa proizvodnjom modela DS4 i DS5. Zajedno sa regularnim DS4, prestaje i proizvodnja modela DS4 Crossback. Podsećanja radi, u pitanju je (pro)terenska… »

Teaser: Lincoln Aviator koncept debituje u Njujorku

Total car 17.03.2018
Lincoln je objavio prvi teaser video svog najavljenog Aviator koncepta. Ovo vozilo će debitovati na Salonu automobila u Njujorku 28. marta. Pratiće stope Navigator modela i zameniti MKT koji se nije proslavio u prodaji. Malo toga je poznato o ovom… »

Blistav strateški potez: Harli Dejvidson se seli u ovu zemlju! Nikad ne biste pomislili

Srbija danas 17.03.2018
Vau... Amerikanci žele veće učešće u snažnom motociklističkom tržištu jugoistočnog dela Azije. Harley-Davidson će otvoriti fabriku na Tajlandu kako bi se izbegli veliki porezi na uvežene motocikle koji važe u ovoj i susednim zemljama. Fabrika… »