Izvor: Beta video arhiva vesti 17.03.2018

Vučić najavio finansijsku podršku majkama za radjanje dece

Beta video 17.03.2018
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je najveći problem Srbije to što nema više dece zbog čega je doneo odluku da se formira savet za populacionu politiku. Vučić je kazao da akcioni plan tog tela predvidja da majka za… »

Vulin: Bojim se na niko neće odgovarati za pogrom Srba

Beta video 17.03.2018
BEOGRAD - Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da se boji da niko neće odgovarati za pogrom Srba sa Kosovo i Metohije 2004. što, kako je rekao, znači da je pravda nedostižna za Srbe i da bi medjunarodna zajednica trebalo da prizna… »

Vučić: Pet godina niko nije želeo da se formira ZSO

Beta video 17.03.2018
BEOGRAD- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je na konferenciji pokazao Briselski sporazum rekavši da su šest od 15 tačaka tog sporazuma posvećeno Zajednici srpskih opština na Kosovu ostala ``mrtvo slovo na papiru``. ``Pet godina niko nije želeo da… »

Vučić: Nastaviću razgovore sa Albancima da bi pronašli kompromisno rešenje

Beta video 17.03.2018
BEOGRAD- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će nastaviti razgovore sa Albancima kako bi se pronašlo kompromisno rešenje ``kosovsko-metohijskog čvora``, jer se Srbiji u budućnosti ``ne piše dobro`` ukoliko taj problem ne bude… »

Vučić: Srbija će 2060. godine imati izmedju 3,9 miliona i 5,5 miliona stanovnika

Beta video 17.03.2018
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je na konferenciji za novinare u Predsedništvu Srbije kazao da je poslednji trenutak da država počne da se bavi problemom nedostakta dece, navodeći da je zbog toga juče odlučio da se formira taj savet… »

Vulin: vojska Kosova nema nikakvo opravdanje

Beta video 17.03.2018
BEOGRAD - Upitan o protivljenju Rusije formiranju takozvane vojske Kosova, ministar odbrane Sebije Aleksandar Vulin je rekao da takva vojska nema nikakvo opravdanje, navedeno je u saopštenju. On je rekao da nisu ni sve zemlje NATO za formiranje te… »

Vučić: Srbija ne može odobriti formiranje Vojske Kosova

Beta video 17.03.2018
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da Srbija ne može odobriti formiranje Vojske Kosova i pozvao Srbe na Kosovu da ne učestvuju u formiranju organa druge države. ``Oni sada idu po srpskim sredinama i potkupljuju srpske… »

Djordjević na svečanoj akedemiji

Beta video 17.03.2018
BEOGRAD - Svečana akademija povodom Dana sećanja na 17 mart na Velikoj sceni Narodnog pozorišta u Beogradu.(pokrivalice)… »

Djordjević: Današnji dan se ne sme zaboraviti

Beta video 17.03.2018
BEOGRAD - Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević rekao je da se današnji dan ne sme zaboraviti.… »

Djordjević: Srbija nepriznavanjem Kosova čuva legitimitet svake nezavisne zemlje u svetu

Beta video 17.03.2018
BEOGRAD - Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević rekao je da Srbija nepriznavanjem Kosova čuva legitimitet i teritorijalni integritet svake nezavisne zemlje u svetu. CH2)… »