Izvor: BK TV/Balkan arhiva vesti 17.03.2018

Crnogorsko primorje pod vodom! Snažno nevreme na Jadranu, more se izlilo, alarmantno u Budvi, Nikšiću... (video)

BK TV 17.03.2018
Sve je paralisano, jaki udari vetra čupali drveće, nosili krovove, objekti oštećeni... Zbog niskog vazdušnog pritiska i jakog juga koji udara kroz Otrant, došlo je do rasta mora u Baru, Rafailovićima i Petrovcu, a veliki talasi snažno udaraju u… »

Hitna akcija: Građani primetili pakete u vodi, svi se šokirali kada su shvatili o čemu je reč (foto)

BK TV 17.03.2018
Istraga je u toku! Ispred dubrovačkih zidina uočeni su paketi puni marihuane, javljaju tamošnji mediji. "Dubrovački dnevnik" prenosi da je na različitim lokacijama pod nadzorom Policijske uprave dubrovačko-neretvanske pronađena veća količina… »

Slovenija predala pismo Evropskoj komisiji protiv Hrvatske

BK TV 17.03.2018
Evropska komisija ima rok od tri meseca za odgovor na predlog Slovenije. Slovenija je u petak predala pismo Evropskoj komisiji sa predlogom pokretanja tužbe protiv Hrvatske zbog nepoštovanja arbitražne odluke o granici, potvrdio je portparol Komisije… »

"Egzodus Srba iz Sarajeva jedna od najvećih žrtava srpskog naroda u novijoj istoriji!"

BK TV 17.03.2018
"Srbi pokazali da je kuća tamo gde će biti uvaženi i gde neće biti poniženi!" Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da je egzodus Srba iz Sarajeva nakon potisivanja Dejtonskog mirovnog sporazuma "jedna od najpotresnijih slika" u… »

Rekorderi: Crna Gora zemlja s najvećim brojem pušača na svetu!

BK TV 17.03.2018
Od 2012. povećan broj pušača za 4,4 odsto. Crna Gora je država sa najvećom konzumacijom duvana po glavi stanovnika u svetu, i jedna od retkih zemalja kod kojih se beleži skok u broju onih koji koriste duvan, saopštile su danas organizacije Juventas… »