Izvor: BK TV/Politika arhiva vesti 17.03.2018

Pokret "Dveri" na izborima u Rusiji, Obradović šalje posmatrače!

BK TV 17.03.2018
Srpski pokret Dveri saopštio je večeras da će troje njihovih predstavnika pratiti predsedničke izbore u Rusiji kao posmatrači. Dveri navode da će u njihovoj delegaciji, koja izbore prati na poziv Ruske Dume, biti Marija Janjušević, Slaviša… »

"Kosovo je Srbija, Hašim Tači je kriminalac!"

BK TV 17.03.2018
Španski premijer Marijano Rahoj još jednom je pokazao da je jedan od najvećih evropskih prijatelja Srba i Srbije. On je odbio da u maju ide u Sofiju na samit Evropska unija - Zapadni Balkan, jer će se tamo pojaviti predsednik lažne države Kosovo… »

Hrvati pokušali da dovedu Brnabićku u vezu sa jednom od najpoznatijih afera, srpska premijerka ih u tri sekunde ućutkala!

BK TV 17.03.2018
Ana Brnabić kratko i jasno objasnila. Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas povodom pisanja hrvatskog nedeljnika "Nacional" da je kompanija čiji je bila direktor registrovana u Srbiji gde je izmirivala sve svoje obaveze. "Radila sam i postala… »

Brnabić: Nisam Vučićeva produžena ruka!

BK TV 17.03.2018
"Ja nisam osoba koja se naročito obazire na takve prozivke!" Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je večeras da je njen odnos sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem odličan i da na taj odnos gleda kao na jednu od najvećih, u ovom… »

Skandal nad skandalima u Srbiji, Janković najavio Vučićevu smrt: Završićeš kao Čaušesku!

BK TV 17.03.2018
I to baš u danu kada je predsednik Srbije najavio velike mere za spas nacije! Đilasov partner, Saša Jankovic ne prestaje da razmišlja o Vučićevoj smrti. Tako je u danu kada se predsednik javno obraćao naciji na šta neće pristati kada je Kosovo u… »

Bivši američki ambasador ustao protiv stava Stejt departmenta i stao na stranu Srba

BK TV 17.03.2018
"Ni po cenu EU integracija..." Srbija ni po cenu EU integracija ne treba da se saglasi sa formiranjem kosovske vojske, kaže bivši američki ambasador u Srbiji Vilijam Montgomeri. "Što je mnogo, mnogo je", uzvratio je Montgomeri na pitanje Tanjuga kako… »

Predsednik Srbije sve suočio sa brutalnom istinom i pozvao Srbe da ne učestvuju u ovome!

BK TV 17.03.2018
Obratio se naciji... Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je danas Srbe sa Kosova i Metohije da ne učestvuju u formiraju vojske Kosova. Vučić je na pres konferenciji rekao da vlasti u Prištini idu po srpskim sredinama i potkupljuju srpske… »

Predsednik Srbije uputio ozbiljno upozorenje: "Za 40 godina nećemo imati ni državu ni narod, ako ovo ne uradimo!"

BK TV 17.03.2018
Jasna poruka! Napomenuvši da se obraća naciji povodom dve teme od najvećeg nacionalnog značaja, na početku obraćanja predsednik Srbije pomenuo je događaj od pre 14 godina - Pogrom u kojem je ubijeno najmanje 19 osoba, oko 1.000 povređeno… »

Dačić: Dok su socijalisti vladali, fabrike su radile

BK TV 17.03.2018
Kada su socijalisti vodili glavnu reč u ovoj državi, sve velike fabrike u Smederevskoj Palanci su radile i tako je bilo i u vreme rata i sankcija, kazao je danas lider SPS Ivica Dačić. Te fabrike, naglasio je on, i danas bi mogle da funkcionišu da… »