Izvor: Glas Zapadne Srbije arhiva vesti 17.03.2018

Vučić: Ključni problem Srbije je to što - nemamo dece, a bez njih nema ni budućnosti! ZSO 5 godina ostala mrtvo slovo na…

Glas Zapadne Srbije 17.03.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obraća se danas naciji povodom dve teme od najvećeg nacionalnog značaja: Kosova i Metohije i pouplacione politike Srbije. Predsednik je počeo obraćanje naciji u 11 sati. Na samom početku konferencije za medije… »

Užičanin krio marihuanu u kolima

Glas Zapadne Srbije 17.03.2018
Užice - Užička policija uhapsila je D.A. (41) iz Užica, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je sinoć u vozilu „sitroen“ u kojim je bio osumnjičeni… »

Da li će biti novog “tumbanja” vlasti u jugozapadnoj Srbiji? Malinari dobili pare, pa se posvađali – POGLEDAJTE U…

Glas Zapadne Srbije 17.03.2018
Teme koje su obeležile prethodnu sedmicu, pogledajte u Preseku Vesti Glasa zapadne Srbije. - Lidl u Čačku, uskoro nova radna mesta - Državni sekretar u poseti Glasu zapadne Srbije - Micanoviću vraćene pare. Da li je prijepoljska tetka najpoštenija… »

Tunišanin koji čas engleskog u Čačku pretvori u igru i zabavu

Glas Zapadne Srbije 17.03.2018
Čačak - Prvi put učenici viših razreda osnovne škole "Ratko Mitrović" u Čačku, imaju priliku da uče engleski jezik od stranca. Dvadesetpetogodišnji Tunišanin, student na međunarodnoj razmeni, časove organizuje uz igru i aktivnu konverzaciju… »

Letnje računanje vremena 25. marta

Glas Zapadne Srbije 17.03.2018
Letnje računanje vremena počinje 25. marta, kada časovnike treba pomeriti sa jedan sat unapred. Ministarstvo privrede je saopštilo da, na osnovu Zakona o računanju vremena, letnje računanje vremena u 2018. godini počinje 25. marta u 2 sata tako… »

Završna faza radova na izgradnji i uređenju Ribarskog naselja na Potpećkom jezeru

Glas Zapadne Srbije 17.03.2018
Priboj - Nakon završene prve faze radova na izgradnji Ribarskog naselja na Potpećkom jezeru, juče je u Beogradu potpisan novi ugovor o finansiranju između Turističke organizacije Priboj i Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, koji… »

Evo ko sve neće imati struju u nedelju i ponedeljak

Glas Zapadne Srbije 17.03.2018
Čačak - Zbog planiranih radova Elektrodistribucije u trafostanici, u nedelju 18. marta bez električne energije biće potrošaci u Čačku oko policiske uprave i Suda u vremenu od 09:00 do 12:00 časova. U ponedeljak 19. marta vrši će se radovi na… »

Smenjen član gradskog veća, parku naziv Zoran Đinđić

Glas Zapadne Srbije 17.03.2018
Valjevo – Odbornici skupštine Grada Valjeva su na jučerašnjoj sednici jednoglasno prihvatili inicijativu da se valjevcu Matiji Nastasiću fudbalskom reprezentivcu Srbije dodeli zvanje počasnog građanina Valjeva. On je uz rezultate koje postiže na… »

Spremni za nastavak prvenstva

Glas Zapadne Srbije 17.03.2018
Čačak - Fudbaleri „Bip”-a iz Čačka spremno dočekuju nastavak prvenstva. Popularni "pivari" su sa puno elana odradili zimske pripreme i sa puno optimizma očekuju nastavak sezone, gde u današnjim susretima u Kragujevcu i Gornjem Milanovcu imaju… »

Junak bez takmaca

Glas Zapadne Srbije 17.03.2018
Čačak – O ovakvima se nekad pevalo u epu. Mundir je mnoge nosio, on je nosio mundir. Da bi lovac, imao bi sokola na ramenu; da beše knez, vodio bi tigra iza sebe. Kao konjanik jahao je ubojito, a pri hodu koračao kao mladi Apolon. Ni sa kim se nije… »