Izvor: InfoKG arhiva vesti 17.03.2018

Mesne zajednice dobijaju svoje lične karte

InfoKG 17.03.2018
Sve mesne zajednice na teritoriji grada Kragujevca dobiće svoje lične karte. To je dokument koji podrazumeva kompletnu sliku i situaciju na terenu od komunalne infrastrukture do objekata koje jedna mesna zajednica mora da ima. U saradnji sa savetima… »

Grad se nadmeće na licitaciji za kupovinu objekta Zastavinog servisa namenjenog za novu autobusku stanicu

InfoKG 17.03.2018
Ukoliko grad Kragujevac u postupku prodaje nepokretnosti poslovne i pomoćne zgrade Univerzal banke AD Beograd u stečaju bude najpovoljniji ponuđač, Kragujevac će kupiti objekat Zastavin servis, namenjen za novu autobusku stanicu, odlučeno je na… »

Otvorena izložba XIX Salona antiratne karikature u Bidgošču

InfoKG 17.03.2018
Prenoseći poruke mira koje upućuju karikaturisti iz celog sveta okupljeni oko kragujevačke antiratne manifestacije, izložba XIX Salona antiratne karikature od 14. marta do 14. aprila otvorena je u Univerzitetskoj biblioteci Kazimierza Vielkiego u… »

“Oaza sigurnosti“ već deceniju utočište i podrška za žrtve porodičnog nasilja

InfoKG 17.03.2018
Udruženje “Oaza sigurnosti“, osnovano sa idejom jačanja rodne senzitivnosti i ravnopravnosti u borbi protiv nasilja nad ženama i decom u porodici, obeležilo je deceniju postojanja. Vremenom je Udruženje postalo važan partner lokalne samouprave u… »

"Moralni kontejneri": Arsenijević ironično "čestitao" na etičkim standardima Nacionalnom savetu za visoko obrazovanje

InfoKG 17.03.2018
Rektor Univerziteta u Kragujevcu Nebojša Arsenijević uputio je pismo Nacionalnom savetu za visoko obrazovanje u kojem im je u ironičnom tonu čestitao na "visokim etičkim standardima" koje su iskazali raspravljajući o optužbama na njegov račun… »

KVK Radnički prvak Prve A lige

InfoKG 17.03.2018
Kragujevački vaterpolo klub Radnički osvojio je prvo mesto u Prvoj A ligi Srbije, pošto je u poslednjem, 10. kolu, savladao ekipu Beograda, na svom bazenu, rezultatom 16:8, zadržavši tako prednost nad drugoplasiranim Zemunom. Domaćin je od samog… »