Izvor: Jugmedia arhiva vesti 17.03.2018

Bukti požar u Brezovici, gašenje otežava vetar

Jugmedia 17.03.2018
Vatrogasne ekipe iz Vlasotinca i Leskovca još uvek gase požar koji je danas oko 13 sati zahvatio nekoliko objekata u vlasotinačkom selu Brezovica, u mahali Nerezine. Povređenih nema, a u pomoć su pritekli i vlasotinački i leskovački „Vodovod“… »

JuGmedia u Štokholmu, gradu mostova, kanala i šuma

Jugmedia 17.03.2018
Posle dva i po sata leta, u Švedskoj me je dočekao temperaturni šok, jer sam iz Niša krenuo sa naših zimskih 20 stepeni, a u Štokholmu me je dočekao minus i moj domaćin u jakni s majicom i patikama koji se čudio mojoj zimogrožljivosti. Sutradan… »

Grupno hapšenje naočigled prolaznika u centru Leskovca

Jugmedia 17.03.2018
Leskovčani koji su danas oko 13 časova šetali gradskim parkom ili sedeli u restoranu „Park“ u okviru ugostiteljskog kompleksa „ABC“, prisustvovali su hapšenju trojice mladića od strane policajaca. Ova scena privukla je pažnju prolaznika s… »

Humanitarna modna revija unikatnih balskih haljina Svetlane Lončar

Jugmedia 17.03.2018
Leskovčanka Svetlana Lončar priprema drugu veliku humanitarnu modnu reviju koja će se održati u ponedeljak 19. marta u leskovačkom Narodnom pozorištu. Humanitarna revija počinje u 19 časova Od prihoda planira da kupi potrebnu opremu za Dečje… »

AKCIJA Vip Stolarija: Stakla za 4 godišnja doba koja štede energiju i novac!

Jugmedia 17.03.2018
Stakla na prozorima za četiri godišnja doba, koja imaju toplotnu i zvučnu izolaciju postala su za kratko vreme hit, ali u Leskovcu se ona jedino prodaju po ceni običnih stakala, na akciji Vip Stolarije u Bulevaru Nikole Pašića 64. Prozori su… »

Leskovac: Završeno državno školsko prvenstvo u rukometu

Jugmedia 17.03.2018
Prvenstvo je trajalo 4 dana, a u sredu smo dobili pobednika kod dečaka, a juče pobednika kod devojčica. Sve ekipe su bile odlične jer su ovo bile 16 ekipa najboljih iz Srbije, saopšteno je iz Saveza za školski sport Leskovca. Kod devojčica 1. mesto… »