Izvor: Mondo/Politika arhiva vesti 17.03.2018

Predsednik Srbije: EU ne želi ZSO na Kosovu!

Mondo 17.03.2018
Više od pet godina pokušavamo na svaki način da dođemo do mira i rešenja kosovsko-metohijskog čvora, ali za tako nešto nema volje ni u Prištini ni u Briselu, rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Foto: Mondo/Stefan Stojanović… »

A ko drugi nego drug Si Đinping!?

Mondo 17.03.2018
Svekineski narodni kongres ponovo je izabrao Si Đinpinga za predsednika Kine, nekoliko dana nakon što je odobren ustavni amandman za neograničeni broj mandata. Si Đinping (64) je najmoćniji kineski lider nakon osnivača Narodne Republike Kine Mao… »

Vučić: Bebe pod hitno, vlada sprema milione evra

Mondo 17.03.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se danas naciji povodom dramatičnog razvoja dve teme od presudnog nacionalnog značaja - Kosova i Metohije i broja novorođene dece. Država donosi bogate novčane podsticaje za rađanje. Foto: Mondo/Goran… »

Brnabić za hrt: Nisam Vučićeva produžena ruka

Mondo 17.03.2018
Prvi put otkako je postala premijerka Srbije Ana Brnabić dala je intervju hrvatskom mediju. Pričala je o odnosu dve zemlje, granicama, ekonomiji, kao i odnosu s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Foto: Mondo/Goran Sivački Granica na Dunavu… »

Zukorlić: Spasite srpsku decu iz logora za ISIS

Mondo 17.03.2018
Prema informacijama lidera SPP Muamera Zukorlića, u logoru na tromeđi Sirije, Iraka i Turske se nalazi 11 državljana Srbije, uglavnom žena i dece. Foto: MONDO Sivacki Goran Zukorlić apeluje na nadležne državne organe Srbije da preduzmu sve što je… »

Priština: "Slobodna ekonomska zona s jugom Srbije"

Mondo 17.03.2018
Ministar spoljnih poslova samoproglašenog Kosova, Bedžet Pacoli, predložio je uspostavljanje "slobodne ekonomske zone između severa Kosova i juga Srbije". Foto: MONDO, Mario Milojević Pacoli je taj predlog izneo na ministarskom sastanku… »

Sve što db zna o ubistvu Ivanovića -za dve nedelje

Mondo 17.03.2018
Za dve nedelje srpske bezbednosne službe oglasiće se o ubistvu lidera Građanske inicijative SDP, Olivera Ivanovića, u severnoj Kosovskoj Mitrovici, rekao predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Foto: MONDO/Goran Sivački Vučić je na konferenciji za… »