Izvor: N1 Info/Balkan arhiva vesti 17.03.2018

Strah od poplava u Crnoj Gori, džakovi s peskom u Budvi

N1 Info 17.03.2018
Nekoliko crnogorskih gradova i sela u okolini Skadarskog jezera strahuju od poplava, zbog obilne kiše i jakog južnog vetra koji su zahvatili primorje i centralni deo Crne Gore. #Budva Mještani se bore sa plimnim talasom: Vrećama sa pijeskom brane… »

Paketi marihuane plutaju u moru kod Dubrovnika

N1 Info 17.03.2018
U moru ispred gradskih zidina Dubrovnika jutros su uočeni paketi puni marihuane, preneli su dubrovački mediji. Kako javlja "Dubrovački dnevnik", na različitim lokacijama u moru, koje su pod kontrolom Policijske uprave dubrovačko-neretvanske… »

Pismo s metkom grčkom ministru koji pregovara sa Makedonijom

N1 Info 17.03.2018
Preteće pismo s metkom poslato je grčkom ministru spoljnih poslova angažovanom u pregovorima s Makedonijom o dugotrajnom sporu oko imena, rekla je policija u subotu. Nikos Kocijas proteklih je meseci već primao preteća pisma i pozive. "Nova… »

Vučić: Bez kompromisa s Prištinom, Srbiji se ne piše dobro

N1 Info 17.03.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će nastaviti razgovore sa Albancima kako bi se pronašlo kompromisno rešenje "kosovsko-metohijskog čvora", jer se Srbiji u budućnosti "ne piše dobro" ukoliko taj problem ne bude rešen. "Nastaviću… »

Albanska policija uhapsila falsifikatore dokumenata

N1 Info 17.03.2018
Albanska policija je uhapsila 39 osoba u udaru na kriminalne grupe koje su ilegalno poslale oko 1.000 Albanaca u Veliku Britaniju, SAD i Kanadu. Šef policije Ardi Veliju rekao je da su vlasti, posle višemesečne međunarodne istrage, identifikovale… »