Izvor: Nova energija arhiva vesti 17.03.2018

YouTube u borbi protiv lažnih vesti

Nova energija 17.03.2018
YouTube će kroz nekoliko nedelja uz video snimke početi da prikazuje tekstove s Vikipedije i drugih internet stranica, pokušavajući na taj način da suzbije lažne vesti i teorije zavere, najavila je izvršna urednica tog servisa za objavljivanje… »

Kako da vešto izbegnete prekovremeni rad?

Nova energija 17.03.2018
Prekovremeni rad, mala plata, užasna radna atmosfera, poznato? Visoka očekivanja kompanije i nadređenih su najveći izvor stresa današnjice. Pročitajte kako da izbegnete nametanja koja ne spadaju u vaš opis posla ili još gore, nisu plaćena, ali i… »

Kasko osiguranje – najsigurniji vid zaštite vašeg vozila

Nova energija 17.03.2018
Da li ste znali da se samo u Beogradu dnevno ukrade nekoliko automobila? Ne prepuštajte stvari slučaju, već mislite na vreme i osigurajte svoje vozilo još danas. AMS Osiguranje kreiralo je cenovno prihvatljivu uslugu kojom ćete na najbolji i… »

Kako pametni telefoni utiču na mozak?

Nova energija 17.03.2018
Učestale poruke i obaveštenja kojima nas “bombarduju” pametni telefoni preopterećuju mozak, stvarajući zbrku u prefrontalnom korteksu, i vode do učestalog pravljenja grešaka, tvrdi profesor endokrinologije na Kalifornijskom univerzitetu Robert… »

WhatsApp u Evropi neće deliti podatke korisnika s Facebooka

Nova energija 17.03.2018
Iz kompanije WhatsApp nedavno je saopšteno da se podaci korisnika neće deliti sa Facebookom kako bi se ispoštovao zakon o zaštiti podataka na području Evrope. Tome je prethodilo pokretanje istrage u Velikoj Britaniji u cilju utvrđivanja da li je… »