Izvor: Prva arhiva vesti 17.03.2018

Ohridsko jezero "pobesnelo": Poplava, polomljen most (VIDEO)

Prva 17.03.2018
Visoki talasi Ohridskog jezera izazvani jakim vetrom poplavili su priobalne delove Ohrida i Struge, preneli su lokalni mediiji. Vetar je na trenutke dostizao 100 kilometara na sat, a talasi su dostizali dva metra. Poplavljena su šetališta i kafići u… »

Vučić: Ako ništa ne uradimo, završili smo kao nacija

Prva 17.03.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je demografska slika Srbije poražavajuća i da se mora smanjiti negativan prirodni priraštaj. On je dodao da je juče doneo odluku o formiranju Saveta za populacionu politiku. Srbija, rekao je, u… »

UPOZORENJE: Bezbroj puta ste ove stvari praktikovali tokom seksa, a nikako ne biste smeli!

Prva 17.03.2018
Stručnjaci za polno zdravlje navode nekoliko stvari koje svakako ne bi smeli da radite kada je u pitanju seks! Ne rizikujte kada je reč o zaštiti od polnih bolesti Možda mislite kako je dovoljno da samo pitate partnera da li se testirao na određene… »

Spa raj za pivopije! U svakoj sobi postoji točilica, a u kupatilima frižider...

Prva 17.03.2018
Spa centar veoma neobičnog naziva "Pseća kuća", sve je ono o čemu su pivopije ikada maštale... Prvi pivski hotel na svetu biće otvoren ovog leta u američkoj državi Ohajo. Pravi raj za pivopije otvoriće škotska pivara "BrewDog" i zvaće se… »

Koži lica je neophodna ovakva pomoć nakon zime!

Prva 17.03.2018
Lepo vreme je stiglo, a da li ga je s radošću dočekalo i vaša koža? Zimskoj hibernaciji došao je kraj pa je krajnje vreme da se naoružate i pružite dodatno vreme svojoj koži da biste dočekali proleće u punom sjaju. Da bi vaša koža bila… »

Spavanje u čarapama je zdravo

Prva 17.03.2018
San je važan deo života svakog pojedinca i ključan za normalno funkcionisanje mozga i celog organizma. Većina ljudi provede trećinu dana spavajući, a mnogi među njima u postelju odlaze u čarapama. Prema podacima američkoga Nacionalnog instituta… »

Ova pijaca ima najbogatiju ponudu ribe, ali zašto je najopasnija i najnebezbednija?

Prva 17.03.2018
Snimak otkriva kakva atmosfera vlada tokom jednog radnog dana... Reč je o pijaci Meklong, nadomak Bangkoka u Tajlandu, a opasna je jer kroz nju s vremena na vreme prođe voz! Na ovoj pijaci ćete proći najbogatiju ponudu ribe i morskih plodova, ali u… »

Sećate se ovog klipa? Pre godinu dana je bio globalna senzacija, a kako danas žive junaci snimka?

Prva 17.03.2018
Sigurno pamtite sada već čuveni video snimak na kome ocu, tokom intervjua uživo za BBC, u sobu upadaju deca, dok on neometano nastavlja svoje izlaganje. U pitanju je profesor Robert Keli, koji je zahvaljujući svojoj deci slučajno postao globalna… »

Male, slatke, za obožavanje: Slatke zimske salamice

Prva 17.03.2018
Zima još nije prošla pa komotno možete da jedete zimske salamice i to slatke. U emisiji „Praktična žena“ kod Nataše Pavlović videli smo da se slatke salamice mogu napraviti u različitim kombinacijama, na primer jedna vam može biti sa rumom i… »

Seksualno uznemiravanje? Keti Peri poljubila dečka koji se nikada nije ljubio, njemu se nije svidelo

Prva 17.03.2018
Jednom tinejdžeru prvi poljubac bio je pred kamerama i to sa Keti Peri! On će to svakako pamtiti celog života, iako Ketinim poljupcem uopšte nije oduševljen, ali pevačica ovih dana zbog svog postupka ne prolazi baš najbolje. Učesnik takmičenja… »